NIKAD BRŽE
POPUCALA JAJA TOKOM KUVANJA? Nikakav problem! Evo kako da ih iskoristite i napravite preukusni specijalitet koji je pravi PRAZNIK ZA NEPCA!
04.05.2024.
14:30
Komentari (0)
Koliko god se trudili da uskršnja jaja tokom kuvanja ne popucaju, kako bismo mogli da ih lepo obojimo i poslužimo ukućanima, uvek se dogodi da nekoliko njih pukne.
Iako ih ne možete poslužiti kao uskršnja jaja, svakako ih možete iskoristiti za ovaj recept, koji nimalo manje neće krasiti vašu prazničnu trpezu.
Ukoliko dosad niste pravili punjeni rolat od mlevenog mesa sa jajima, vreme je da to učinite, a za one koji su ga ranije pravili, evo jednog jednostavnog recepta da se prisetite i možda obradujete svoje bližnje pravom, prazničnom gozbom!
Potrebni sastojci:
- 500g mlevenog mesa
- 1 jaje
- 50g prezli
- so
- biber
- slatka paprika
- 100g šunke
- 100g sira
- 3 kuvana jaja
- beli luk u prahu
Čitav postupak pripreme možete pogledati na videu ispod!
Nadamo se da ćete uživati u pripremi ovog divnog jela i da će miris kružiti širom vašeg doma! Srećni praznici!