НИКАД БРЖЕ
ПОПУЦАЛА ЈАЈА ТОКОМ КУВАЊА? Никакав проблем! Ево како да их искористите и направите преукусни специјалитет који је прави ПРАЗНИК ЗА НЕПЦА!
04.05.2024.
14:30
Коментари (0)
Колико год се трудили да ускршња јаја током кувања не попуцају, како бисмо могли да их лепо обојимо и послужимо укућанима, увек се догоди да неколико њих пукне.
Иако их не можете послужити као ускршња јаја, свакако их можете искористити за овај рецепт, који нимало мање неће красити вашу празничну трпезу.
Уколико досад нисте правили пуњени ролат од млевеног меса са јајима, време је да то учините, а за оне који су га раније правили, ево једног једноставног рецепта да се присетите и можда обрадујете своје ближње правом, празничном гозбом!
Потребни састојци:
- 500г млевеног меса
- 1 јаје
- 50г презли
- со
- бибер
- слатка паприка
- 100г шунке
- 100г сира
- 3 кувана јаја
- бели лук у праху
Читав поступак припреме можете погледати на видеу испод!
Надамо се да ћете уживати у припреми овог дивног јела и да ће мирис кружити широм вашег дома! Срећни празници!