ZIMNICA ZA PAMĆENJE: Pečene ljute papričice sa medom su čisto zimsko savršenstvo!(RECEPT)
06.11.2022.
13:45
Komentari (0)
Delikates koji kada jednom probate - postaće vaša tradicija!
Potrebni sastojci:
- ljute paprike - količina po želji
- šargarepa - po jedna šargarepa po tegli
- celer - količina po želji
- biber u zrnu
- sirće
- šećer - 1 kašika, ravna, po tegli
- so - 1 kašika, ravna, po tegli
- med - 2 kašičica, po tegli
NAJBOGATIJA SRPSKA NASLEDNICA IMA VILU SA 57 SOBA: Živi kao kraljica, a prve komšije su joj Kejt i Vilijam
NAJBOGATIJA SRPSKA NASLEDNICA IMA VILU SA 57 SOBA: Živi kao kraljica, a prve komšije su joj Kejt i Vilijam
SVAKI PETI SRBIN IMA MALI POLNI ORGAN, EVO KOLIKO IH JE OBDARENIH: Dr Milošević otkrio šta je PROSEK za našu zemlju
SVAKI PETI SRBIN IMA MALI POLNI ORGAN, EVO KOLIKO IH JE OBDARENIH: Dr Milošević otkrio šta je PROSEK za našu zemlju
Priprema:
Očistite ljute paprike i ispecite ih u rerni ili na plotni.
Dok su još vruće poređajte ih u tegle koje ste prethodno sterilisali, dodajući čenove belog luka koje ste blago nagnječili nožem, krugove šargarepe, parčiće celera, šećer, so, biber i med po dve kašike. Dopunite do gore sirćetom. Zatvorite poklopcima.