BRŽE, LAKŠE, LEPŠE: Ovog Uskrsa spremite jaja na POTPUNO drugačiji način koji će vas ODUŠEVITI!
Ovo do sada sigurno niste videli!
Bliži nam se Uskrs a vredne domaćice su već krenule sa obimnim pripremama. Najbitnija su svakako jaja. Ukoliko kuvate veću količinu, onda za vas imamo najgenijalniji trik ikada.
BEZ FARBE I NEREDA: Ovo je najbolji i najlakši način da ukrasite jaja!
Žene uglavnom za ovaj praznik nakupuju gomilu jaja a onda kada dođe trenutak da sva treba da se skuvaju, nastaje haos. Prvo treba naći veliki lonac u koji ćete staviti veći broj tih jaja. Ali, tu mukama nije kraj. Najgori deo je zapravo kada čekate da sva ta voda koju ste sipali, provri.
Volite kajganu, ali mrzite "nered" u tiganju? Napravite je BEZ razbijanja jajeta! Evo i kako (VIDEO)
Da ne pričamo o tome kako nijedna tura ne ispada podjednako dobro kao npr. prva. Srećom, postoji ovaj trik uz koji ćete zaboraviti na sve ove probleme i skuvati jaja za najviše pola sata.
Sve što treba da uradite jeste da u pleh za mafine ili proju poređate jaja i stavite ih u rernu! Možda vam zvuči blesavo jer govorimo o kuvanim a ne pečenim jajima, ali zaista ne postoi bolji način da sva jaja ispadnu podjednako dobra.
Još jedna prednost zbog koje je pečenje u rerni bolje od kuvanja jaja u loncu, jeste činjenica da su vrlo male šanse da ljuska pukne.
U zavisnosti od toga kakvu rernu imate, na ovaj način možete da spremite oko 30 jaja u jednoj turi i da vam za sve to ne treba više od pola sata.