Omiljeni doručak na DRUGAČIJI NAČIN - Sve što ti je potrebno je JAJE, SLANINA I PARČE HLEBA! ( RECEPT)
05.02.2021.
16:27
Komentari (0)
Uvek omiljeni doručak u malo drugačijem svetlu.
Brz i ukusan doručak uključuje jaje, tost i slaninu. Može li bolje od toga?
Ovo brzinsko jelo se naziva "egg in a hole" ili, doslovno prevedeno, "jaje u rupi". Reč je o tostiranom hlebu sa jajem u sredini. Pripazi da žumance ostane rovito i uživaj u svakom zalogaju.
Upotrebi tiganj sa nelepljivom površinom, a po potrebi dodaj i kocku maslaca ili kašičicu svinjske masti.
Ove činjenice o GRUDIMA svi treba da znaju, a OVO sve žene MORAJU da urade BAR JEDNOM MESEČNO
Ove činjenice o GRUDIMA svi treba da znaju, a OVO sve žene MORAJU da urade BAR JEDNOM MESEČNO
MULTIORGAZMIČKA IGRA: Pet poza koje garantuju VRHUNAC ZA PAMĆENJE
MULTIORGAZMIČKA IGRA: Pet poza koje garantuju VRHUNAC ZA PAMĆENJE
Evo šta će se desiti ako SVAKOG DANA JEDEŠ BELI LUK - Broj 1 će te iznenaditi
Evo šta će se desiti ako SVAKOG DANA JEDEŠ BELI LUK - Broj 1 će te iznenaditi
Sastojci:
- 3 šnita slanine
- 1 jaje
- 1 kriška hleba
- So i biber
Priprema: Zapeci slaninu na tiganju pa je izvadi na tanjir. Izreži rupu u sredini hleba, a potom ga tostiraj na masnoći preostaloj od pečenja slanine. Razbij jaje u rupu hleba, posoli i pobiberi. Peci dva minuta pa pažljivo preokreni i još kratko peci. Posluži se slaninom i svežim ili ukiseljenim povrćem.
Prijatno!