Jela bez bibera su nezamisliva: Ovu grešku najčešće pravimo prilikom njegove upotrebe
31.12.2019.
11:38
Komentari (0)
Oplemenite jelo na pravi način.
Jela bez bibera mnogi ne mogu da zamisle jer sa ovim začinom dobijaju poseban ukus i šmek.
OTREZNI SE u sekundi i izbegni posledice pijanstva
OTREZNI SE u sekundi i izbegni posledice pijanstva
Odlučili ste da voljenoj osobi poklonite parfem za praznike? Evo kako da odaberete pravi
Odlučili ste da voljenoj osobi poklonite parfem za praznike? Evo kako da odaberete pravi
ZA SVE GURMANE: Ovo je ORIGINALNI recept za LAZANJE iz Bolonje, ovako to rade U ITALIJI!
ZA SVE GURMANE: Ovo je ORIGINALNI recept za LAZANJE iz Bolonje, ovako to rade U ITALIJI!
Međutim, mnogi greše kada jelo žele da oplemene već samlevenim biberom.
Biber je najbolje mleti neposredno pred upotrebu, jer jednom samleven brzo gubi aromu.
Najbolje je da se melje u malim ručnim mlinovima, koji u potpunosti čuvaju upravo aromu i ljutinu.
I to mešavinu sve četiri vrste ovog začina.
SAMO TRI SASTOJKA: Ova TORTA će vas ODUŠEVITI, lako se pravi, idealna ZA PRAZNIKE!
SAMO TRI SASTOJKA: Ova TORTA će vas ODUŠEVITI, lako se pravi, idealna ZA PRAZNIKE!
NESTAJU ZA 5 MINUTA: Evo kako da bez muke OTKLONITE mrlje na TEPIHU!
NESTAJU ZA 5 MINUTA: Evo kako da bez muke OTKLONITE mrlje na TEPIHU!
Nezaboravan ukus: Ovo je najbolja krompir salata koju ste do sada probali (RECEPT)
Nezaboravan ukus: Ovo je najbolja krompir salata koju ste do sada probali (RECEPT)
SAVRŠENE KROFNE: Ovaj RECEPT je najbolji IZBOR za hladne ZIMSKE dana, SPREMITE I UŽIVAJTE!
SAVRŠENE KROFNE: Ovaj RECEPT je najbolji IZBOR za hladne ZIMSKE dana, SPREMITE I UŽIVAJTE!
OTOPITE PUTER ZA ČAS: Ukoliko je previše tvrd za kolače, evo TRIKA kako da ga smekšaš!