LAKO I UKUSNO: Najhrskavija POHOVANA PILETINA koju ste ikada PROBALE!
Izvor istinskog užitka!
Pohovanu piletinu vole svi, a glavni je preduslov da bude sočna i jako hrskava.
To ćeš postići ako koristiš specijalnu marinadu i da umesto prezli iskoristiš čips, a ukupno vreme pripreme ti neće oduzeti više od 45 minuta.
Probaj da pripremiš piletinu na ovaj način i tvoji ukućani će biti oduševljeni.
ODUŠEVIĆETE SE: U svojoj kuhinji napravite popularne kineske KOLAČIĆE SUDBINE (RECEPT)
Dakle, neophodni sastojci su:
1 kg pilećeg filea
2 čaše gustog jogurta
2-3 jajeta
200 gr čipsa (možete koristiti čips sa paprikom za bolji, pikantan ukus)
so, biber po ukusu.
OMILJENA LETNJA POSLASTICA: Domaći sladoled na tri načina
Sve što je potrebno da uradiš je da u činijici izmešaš jogurt, jaja i biber. A zatim u tu masu dodaj izmrvljeni čips. Oprano i osušeno belo meso sečemo na tanje duge komade i stavljamo u prethodno pripremljenu marinadu. Od priloga možeš dodati sve što će ovo jelo učiniti bogatijim i još ukusnijim.