ЛАКО И УКУСНО: Најхрскавија ПОХОВАНА ПИЛЕТИНА коју сте икада ПРОБАЛЕ!
Извор истинског ужитка!
Поховану пилетину воле сви, а главни је предуслов да буде сочна и јако хрскава.
То ћеш постићи ако користиш специјалну маринаду и да уместо презли искористиш чипс, а укупно време припреме ти неће одузети више од 45 минута.
Пробај да припремиш пилетину на овај начин и твоји укућани ће бити одушевљени.
ОДУШЕВИЋЕТЕ СЕ: У својој кухињи направите популарне кинеске КОЛАЧИЋЕ СУДБИНЕ (РЕЦЕПТ)
Дакле, неопходни састојци су:
1 кг пилећег филеа
2 чаше густог јогурта
2-3 јајета
200 гр чипса (можете користити чипс са паприком за бољи, пикантан укус)
со, бибер по укусу.
ОМИЉЕНА ЛЕТЊА ПОСЛАСТИЦА: Домаћи сладолед на три начина
Све што је потребно да урадиш је да у чинијици измешаш јогурт, јаја и бибер. А затим у ту масу додај измрвљени чипс. Опрано и осушено бело месо сечемо на тање дуге комаде и стављамо у претходно припремљену маринаду. Од прилога можеш додати све што ће ово јело учинити богатијим и још укуснијим.