NE POKAZUJEŠ PREVELIKO UMEĆE U KUHINJI? Imamo strava trik kako da spasiš jelo koje si presolila!
Ne moraš ga baciti, vrlo lako može postati ukusno.
Presolila si obrok, a ne znaš kako da popraviš to što se desilo? Nikakav problem, uz ove male trikove tvoje jelo će ponovo zablistati punim sjajem.
Ukoliko si presolila čorbu ili paprikaš, probaj da dodaš još glavnog sastojka, ili ubaci pire od belog pasulja ili leblebija, koje će jelu dodati kremastost, a neutralnog su ukusa, pa će se napraviti ravnoteža sa viškom soli iz ostatka jela.
(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Zbog greške lekara, o ovoj LEPOTICI danas priča ceo svet
Ukoliko je u pitanju meso, posluži ga sa slabo začinjenim ugljenim hidratima poput pirinča, krompira, palente ili kinoe. Zalogaj koji se sastoji od te dve komponente biće savršeno izbalansiran.
Sigurno i ne znate da je baš OVA biljka prebogata vitaminom C, čak više i od pomorandže!
Ako je povrće presoljeno, upari ga sa blagim sirom poput rikote ili mocarele. Kremastost sira će neutralizovati višak soli.
KO BI REKAO? Ovih 5 proizvoda za lepotu žene UOPŠTE NE ZNAJU da koriste!
Ako nemaš vremena ili nešto od sastojaka da popraviš svoje jelo, upari ga sa slatkim vinom, ili sa gaziranom mineralnom vodom, jer će svaki gutljaj osvežiti nepce i pružiti ti priliku da uživaš u hrani, čak iako nije baš najbolje začinjena.