НЕ ПОКАЗУЈЕШ ПРЕВЕЛИКО УМЕЋЕ У КУХИЊИ? Имамо страва трик како да спасиш јело које си пресолила!
Не мораш га бацити, врло лако може постати укусно.
Пресолила си оброк, а не знаш како да поправиш то што се десило? Никакав проблем, уз ове мале трикове твоје јело ће поново заблистати пуним сјајем.
Уколико си пресолила чорбу или паприкаш, пробај да додаш још главног састојка, или убаци пире од белог пасуља или леблебија, које ће јелу додати кремастост, а неутралног су укуса, па ће се направити равнотежа са вишком соли из остатка јела.
(УЗНЕМИРУЈУЋИ ФОТО) Због грешке лекара, о овој ЛЕПОТИЦИ данас прича цео свет
Уколико је у питању месо, послужи га са слабо зачињеним угљеним хидратима попут пиринча, кромпира, паленте или киное. Залогај који се састоји од те две компоненте биће савршено избалансиран.
Сигурно и не знате да је баш ОВА биљка пребогата витамином Ц, чак више и од поморанџе!
Ако је поврће пресољено, упари га са благим сиром попут рикоте или моцареле. Кремастост сира ће неутрализовати вишак соли.
КО БИ РЕКАО? Ових 5 производа за лепоту жене УОПШТЕ НЕ ЗНАЈУ да користе!
Ако немаш времена или нешто од састојака да поправиш своје јело, упари га са слатким вином, или са газираном минералном водом, јер ће сваки гутљај освежити непце и пружити ти прилику да уживаш у храни, чак иако није баш најбоље зачињена.