Nikada NE SECITE PERŠUN NOŽEM : Evo šta treba raditi sa ZAČINIMA
22.09.2020.
12:38
Komentari (0)
Postoji pametniji način.
Kada sečete peršun i ostalo začinsko bilje u "buketu", najbolje je da to radite makazama, a ne nožem.
MNOGIMA NE BI PALO NA PAMET! Ako pijete kafu skuvanu NEKOLIKO SATI RANIJE budite obazrivi zbog OVIH stvari
MNOGIMA NE BI PALO NA PAMET! Ako pijete kafu skuvanu NEKOLIKO SATI RANIJE budite obazrivi zbog OVIH stvari
Ako hoćete da živite dugo i da budete zdravi: U domaću kafu dodajte ovo! (RECEPT)
Ako hoćete da živite dugo i da budete zdravi: U domaću kafu dodajte ovo! (RECEPT)
JEDNO JAJE I LJUTE PAPRIČICE KONTROLIŠU ŠEĆER U KRVI! Jedite ih ovako nekoliko dana i PREPORODIĆETE SE! (RECEPT)
JEDNO JAJE I LJUTE PAPRIČICE KONTROLIŠU ŠEĆER U KRVI! Jedite ih ovako nekoliko dana i PREPORODIĆETE SE! (RECEPT)
Buketić će ostati vezan, pa ćete moći da iseckate samo onoliko koliko vam je potrebno.
Ako želite da ga zamrznete, podelite ga na gomilice i svaku spustite u ključalu vodu na nekoliko sekundi. Potom stisnite bilje prstima da biste ga ocedili, pa ga spakujte u kesicu i stavite u zamrzivač.
Sačuvaćete mu ukus i moći ćete da ga iskoristite u koje god doba godine budete želeli.
ŠPANSKA POSLASTICA KOJOJ NEĆETE ODOLETI! Napravite ćurose: Zaljubićete se na prvi zalogaj (RECEPT)
ŠPANSKA POSLASTICA KOJOJ NEĆETE ODOLETI! Napravite ćurose: Zaljubićete se na prvi zalogaj (RECEPT)