NIKAKO NE BACAJ STARI HLEB! Sa ovim trikom on će ponovo biti svež, uživaćeš u svakom zalogaju!
Mekan, vruć...neodoljiv!
Ostalo ti je dosta hleba od juče i to treba iskoristiti. Svi znamo za prženice ili poparu, ali šta kada želimo samo hleb.
NAJSLAĐE ZA KRAJ: Ovo je pravi razlog zašto nam se posle slanog uvek traži slatko
Ovaj trik će veoma brzo od starog napraviti ukusan hleb, koji će izgledati kao da si ga tek ispekla ili onako vrućeg donela iz obližnje pekare.
Dobar razlog da više ne pržite jaja na suncokretovom ulju
Ovo je sve što treba da uradiš:
Običan hleb naprskaj vodom, važno je da se korica dobro natopi, ali i sredina može da bude vlažna, neće smetati.
Dobro umotaj hleb u aluminijumsku foliju, stavite ga u već zagrejanu rernu na 10-12 minuta. Kada ga izvadiš iz rerne, odmotaj foliju i pritisni da vidiš koliko je mekan. Za još bolji ukus, ubaci hleb bez folije na još 4-5 minuta u rernu.
OBAVEZNO PROBAJ! Super trik za šlag i belanca koji će obradovati svaku domaćicu
Jedino što ti preostaje je da uživaš u svakom hrskavom zalogaju, ovog starog-novog hleba. Prijatno!