OVAJ DEZERT SA ŠLJIVAMA ĆETE OBOŽAVATI: Ako vam se jede SLATKO, napravite GOMBICE - evo kako!
Ovo je recept za najbolje knedle sa šljivama.
Za sve one koji ne razumeju šta su to gomboce, u pitanju je vojvođanski izraz za popularne knedle sa šljivama.
Miomi pogađaju 40% žena u svetu, saznaj kako da ih se rešiš PRIRODNIM putem!
PRVA FOTOGRAFIJA TRUDNE VODITELJKE: Bebu čeka sa HOLIVUDSKIM glumcem, a sa OVIM pevačem je bila u vezi
NIJE NI ČUDO ŠTO JE ZGODNA: Kad vidite ŠTA jede Anastasija Ražnatović neće vam biti dobro! (FOTO)
Sastojci:
120 grama pirea
200 grama brašna
400ml vode
3 kašike ulja
Malo prezli za prženje
1 jaje
šljiva po potrebi
šećer po želji
KEJT OPET TRUDNA? Smetaju joj kraljevske obaveze, pa smilila! Četvrto dete doneće joj SVE o čemu mašta!
IZABERI NAJSLAĐU LUBENICU: Praktični saveti kako da NIKADA ne omašite pri kupovini
ZBOG NJE JE PRETUKAO TAKSISTU! Rodila mu je dete, pa se razveli! OVO je bivša žena Petra Strugara
Priprema:
Umesite testo od instant krompir pirea, brašna, jajeta, 3 kašičice ulja i vode.
Šljive prepolovite i valjajte u šećer.
Kidajte komade testa i razvucite ih u veličinu kruga prečnika oko 6 cm, a debljine oko pola centimentra.
Plovinu šljive stavite na sredinu kruga i uvijte testo oko nje, pa potom uvaljajte rukama u kuglu.
Knedle pržite u dubljoj šerpi s proključalom vodom.
Kada knedle isplivaju na površinu, izvadite ih pomuću rešetkaste kašike i propržite u tiganju s prezlama na malo ulja.