ОВАЈ ДЕЗЕРТ СА ШЉИВАМА ЋЕТЕ ОБОЖАВАТИ: Ако вам се једе СЛАТКО, направите ГОМБИЦЕ - ево како!
Ово је рецепт за најбоље кнедле са шљивама.
За све оне који не разумеју шта су то гомбоце, у питању је војвођански израз за популарне кнедле са шљивама.
Миоми погађају 40% жена у свету, сазнај како да их се решиш ПРИРОДНИМ путем!
ПРВА ФОТОГРАФИЈА ТРУДНЕ ВОДИТЕЉКЕ: Бебу чека са ХОЛИВУДСКИМ глумцем, а са ОВИМ певачем је била у вези
НИЈЕ НИ ЧУДО ШТО ЈЕ ЗГОДНА: Кад видите ШТА једе Анастасија Ражнатовић неће вам бити добро! (ФОТО)
Састојци:
120 грама пиреа
200 грама брашна
400мл воде
3 кашике уља
Мало презли за пржење
1 јаје
шљива по потреби
шећер по жељи
КЕЈТ ОПЕТ ТРУДНА? Сметају јој краљевске обавезе, па смилила! Четврто дете донеће јој СВЕ о чему машта!
ИЗАБЕРИ НАЈСЛАЂУ ЛУБЕНИЦУ: Практични савети како да НИКАДА не омашите при куповини
ЗБОГ ЊЕ ЈЕ ПРЕТУКАО ТАКСИСТУ! Родила му је дете, па се развели! ОВО је бивша жена Петра Стругара
Припрема:
Умесите тесто од инстант кромпир пиреа, брашна, јајета, 3 кашичице уља и воде.
Шљиве преполовите и ваљајте у шећер.
Кидајте комаде теста и развуците их у величину круга пречника око 6 цм, а дебљине око пола центиментра.
Пловину шљиве ставите на средину круга и увијте тесто око ње, па потом уваљајте рукама у куглу.
Кнедле пржите у дубљој шерпи с прокључалом водом.
Када кнедле испливају на површину, извадите их помућу решеткасте кашике и пропржите у тигању с презлама на мало уља.