POGODNO KAO PREDJELO, A MOŽE I GLAVNO JELO: Punjeni šampinjoni u rerni gotovi za samo 15 minuta
Ukus koji se pamti.
Ako volite ukus pečenih šampinjona, predlažemo da probate ove ukusne punjene šampinjone specifičnog ukusa. Kombinacija pečuraka, krem sira i spanaća je tako dobra, da ćete poželeti još nekoliko puta da napravite ovo jelo. Još jedna prednost je što se brzo sprema, pa je savršen izbor ako očekujete goste.
ITALIJANSKE BOLONJEZE: Samo ovako se spremaju (RECEPT)
BRZI I EFIKASNI TRIKOVI KOJI ŠTEDE VAŠE VREME: Peglanje će uz ove savete stručnjaka biti tako jednostavno
VILA ZA BOGDANINO DEVOJAČKO 1500 evra, a evo i ostalih DETALJA ovog mega slavlja!
- 20 šampinjona
- 2 čena belog luka
- 4 šolje svežeg spanaća
- 220 g krem sira
- so, biber
- 1/4 šolje parmezana
- 1/4 šolje prezli
Šampinjone operite i odvojite drške od kapica.
Kapice poređajte na pouljen pleh, a drške sitno iseckajte pa pržite u tiganju na blagoj vatri.
Iseckane drške šampinjone pržite sa belim lukom, pa dodajte spanać, krem sir, so i biber.
Kada se sastojci lepo isprže i sjedine, zahvatite kašičicom dobijenu smesu i punite kapice šampinjona.
Napunjene šampinjone pospite prezlom i parmezanom, pa pecite na 190 stepeni oko 12 do 15 minuta.