Princ Čarls otkrio recept svog omiljenog doručka: Pečena jaja NA KRALJEVSKI NAČIN! (RECEPT)
20.05.2020.
21:55
Komentari (0)
Ukusna!
Princ Čarls obožava jaja, a priča se da kuvana jaja jede svaki dan. Svoju ljubav prema njima ove nedelje je otkrio na Tviteru. Kuća Klerens objavila je recept za pečena jaja sa sirom.
Teško je bez nje zamisliti početak dana: Evo kako da "ubijete" gorčinu kafe![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/323642/profimedia-0169789958.jpg?itok=8oK0yk4a)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/323642/profimedia-0169789958.jpg?itok=8oK0yk4a)
Teško je bez nje zamisliti početak dana: Evo kako da "ubijete" gorčinu kafe
Ako vam je stomak stalno naduven, OBAVEZNO proverite da li je ovo razlog![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2016/07/23/menstruacija-foto-profimedia-0244453739.jpg?itok=OUUP3ZNH)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2016/07/23/menstruacija-foto-profimedia-0244453739.jpg?itok=OUUP3ZNH)
Ako vam je stomak stalno naduven, OBAVEZNO proverite da li je ovo razlog
Pečena jaja sa sirom (recept kuće Klerens):
Sastojci:
- 100 g svežeg spanaća
- 1 čeri paradajz
- 35 g mekog sira jakog ukusa
- 1 jaje
- 80 g milerama
- 15 g izrendanog tvrdog sira
- svež bosiljak
Priprema:
Namastite puterom mali pleh. Obložite ga spanaćem tako da u sredini ostavite mali krug. Čeri paradajz isecite na četvrtine i stavite na spanać. Pospite meki sir između paradajza. Dodajte bosiljak. Posolite i pobiberite.
Razbijte jaje u sredinu spanaća. Prelijte ga mileramom, ali pokušajte da vam se belance ne razlije previše. Pospite odozgo izrendan sir. Stavite u zagrejanu rernu (180 C) na 8-10 minuta. Ostavite da se malo ohladi pre posluživanja.
Čokoladni doručak iz snova: Energija za čitav dan! (RECEPT)![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/132/cokolada-tekst.jpg?itok=VfucdPrC)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/132/cokolada-tekst.jpg?itok=VfucdPrC)
Čokoladni doručak iz snova: Energija za čitav dan! (RECEPT)
Trik iskusnih domaćica: Kako sačuvati svežinu hleba![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/2015/02/16/hleb.jpg?itok=avGEb9R3)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/2015/02/16/hleb.jpg?itok=avGEb9R3)
Trik iskusnih domaćica: Kako sačuvati svežinu hleba
Ako želite da vam jagode duže traju u frižideru - Potreban vam je samo ovaj dodatak jelima![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2016/03/01/jagode.jpg?itok=n_oJGOdb)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2016/03/01/jagode.jpg?itok=n_oJGOdb)
Ako želite da vam jagode duže traju u frižideru - Potreban vam je samo ovaj dodatak jelima
Kao na suncu da su se pržile: Penaste krofne (RECEPT)![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2014/05/02/krofne-kockica.jpg?itok=h-WjusWf)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2014/05/02/krofne-kockica.jpg?itok=h-WjusWf)
Kao na suncu da su se pržile: Penaste krofne (RECEPT)
Genijalan trik: Zašto u sudoperu treba da stavite malo brašna!![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/322742/profimedia-0316993333.jpg?itok=mqPsZViP)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/322742/profimedia-0316993333.jpg?itok=mqPsZViP)
Genijalan trik: Zašto u sudoperu treba da stavite malo brašna!