U restoranima ovo JELO biste SKUPO PLATILI: Naučite da spremite TRADICIONALNI ITALIJANSKI OBROK na starinski način
10.10.2022.
08:33
Komentari (0)
Ako želite da malo promenite ishranu, pokušajte sa ovim ručkom
Potrebno je:
- 300 gr punjena testenina
- 1 kašika brašna
- 4 čena belog luka
- 200 ml pavlake za kuvanje
- 150 m mleka
- 2 kašike maslinovog ulja
- 3 lista topljenog sira
- 1 šaka rendane mocarele
- soli, bibera
UZ VRLO MALO ULJA - Evo kako da priremite ŠNICLE iz RERNE po bakinom receptu, idealan predlog za ručak (VIDEO)
UZ VRLO MALO ULJA - Evo kako da priremite ŠNICLE iz RERNE po bakinom receptu, idealan predlog za ručak (VIDEO)
PILEĆE NOGICE JAČAJU KOSTI I SMANJUJU BOLOVE: Spremljene na ovaj način, oporavljaju celo telo! (RECEPT)
PILEĆE NOGICE JAČAJU KOSTI I SMANJUJU BOLOVE: Spremljene na ovaj način, oporavljaju celo telo! (RECEPT)
Priprema:
Mortelline skuvati. U tiganj staviti ulje i izgnječen beli čuk da zarumeni.
Dodati brašno, mleko i vodu. Pustiti da malo kuva, dodati so i biber. U to ubaciti testo, izmešati.
Ostaviti još minut-dva, pa dodati listove sira.
Pred kraj staviti rendanu mocarelu ili drugi kačkavalj, a na samom kraju i listove peršuna.