У ресторанима ово ЈЕЛО бисте СКУПО ПЛАТИЛИ: Научите да спремите ТРАДИЦИОНАЛНИ ИТАЛИЈАНСКИ ОБРОК на старински начин
10.10.2022.
08:33
Коментари (0)
Ако желите да мало промените исхрану, покушајте са овим ручком
Потребно је:
- 300 гр пуњена тестенина
- 1 кашика брашна
- 4 чена белог лука
- 200 мл павлаке за кување
- 150 м млека
- 2 кашике маслиновог уља
- 3 листа топљеног сира
- 1 шака рендане моцареле
- соли, бибера
УЗ ВРЛО МАЛО УЉА - Ево како да приремите ШНИЦЛЕ из РЕРНЕ по бакином рецепту, идеалан предлог за ручак (ВИДЕО)
УЗ ВРЛО МАЛО УЉА - Ево како да приремите ШНИЦЛЕ из РЕРНЕ по бакином рецепту, идеалан предлог за ручак (ВИДЕО)
ПИЛЕЋЕ НОГИЦЕ ЈАЧАЈУ КОСТИ И СМАЊУЈУ БОЛОВЕ: Спремљене на овај начин, опорављају цело тело! (РЕЦЕПТ)
ПИЛЕЋЕ НОГИЦЕ ЈАЧАЈУ КОСТИ И СМАЊУЈУ БОЛОВЕ: Спремљене на овај начин, опорављају цело тело! (РЕЦЕПТ)
Припрема:
Mortelline скувати. У тигањ ставити уље и изгњечен бели чук да зарумени.
Додати брашно, млеко и воду. Пустити да мало кува, додати со и бибер. У то убацити тесто, измешати.
Оставити још минут-два, па додати листове сира.
Пред крај ставити рендану моцарелу или други качкаваљ, а на самом крају и листове першуна.