POGREŠNO PRIPREMAŠ GRAŠAK! Ovaj SASTOJAK je potreban za NAJUKUSNIJU varijantu!
Ukućani će se oduševiti!
Ako želite da zadivite ukućane standardnim ručkom na kašiku-graškom-onda obavezno dodajte tajni sastojak koji ovom jelu daje poseban šmek, a to je supa pripremljena sa mirođijom.

KISELI KUPUS KAO IZ BAKINE KUHINJE! Savršeni RECEPT za PRIPREMU, a postoji samo JEDAN TRIK!

PASULJ JE PUN PROTEINA I ODLIČAN ZA DIJETE! Evo kako da ga PRIPREMITE i SPREČITE osećaj nadutosti!
Sastojci:
- 500 g graška
- 500 g svinjskog mesa (može i piletina)
- 1 crni luk
- 1 prazilk (po želji)
- 1 šargarepa
- 1 krompir
- 3 čena belog luka
- 1 kesica instant krem čorbe od graška
- suvi biljni začin, biber
- 1 kašičica slatke mlevene paprike
- malo mirođije
- 2 kašike kečapa
- 1 kasicica suvog vlašca (po želji)
Priprema:
Propržite iseckan crni luk i praziluk (posolite). Dodajte meso iseckano na kockice. Začinite sa suvim biljnim začinom, biberom i slatkom mlevenom paprikom. Ako želite možete da dodate i tucanu ljutu papriku i vlašac. Kada se meso malo upržilo, dodajte sitno seckan krompir, šargarepu i beli luk. Promešajte, pa dodajte grašak i opet promešajte. Dodajte malo mirođije, malo kečapa i nalijte sa vodom. Poklopite i kuvajte na tihoj vatri. Napravite supu sa toplom vodom i dodajte malo mirođije, pa i nju nalijte u grašak. Kuvajte nekih 30-45 minuta (procenite sami).