IZLIVENA PITA SA MESOM: Bez kora i spremna za tili čas, mnogo bolja od one iz pekare (RECEPT)
31.08.2023.
08:32
Komentari (0)
Izlivena pita sa mesom po ovom receptu pravi se očas posla.
Potrebno je:
- 300 gr mlevenog mesa
- 1 glavica crnog luka
- so i biber
- peršunov list
- 50 ml ulja
- 1/2 praška za pecivo
- 3-4 jaja
- 3 kašika brašna
- 2 pune kašika griza
- po želji dodati malo seckanog kulena
- malo belog luka
- 1 kašičica aleve paprike
- 1 kašičica suvog zacina
PARADAJZ IZ FLAŠE smanjuje rizik od MNOGIH BOLESTI! Baka Jela otkrila recept koji će vam ČUVATI IMUNITET tokom zime

PARADAJZ IZ FLAŠE smanjuje rizik od MNOGIH BOLESTI! Baka Jela otkrila recept koji će vam ČUVATI IMUNITET tokom zime
Počinje SEZONA ZIMNICE! Mi vam otkrivamo RECEPT za pečene LJUTE PAPRIČICE SA MEDOM - čisto su savršenstvo

Počinje SEZONA ZIMNICE! Mi vam otkrivamo RECEPT za pečene LJUTE PAPRIČICE SA MEDOM - čisto su savršenstvo
Priprema:
Luk iseckati i ispržiti na ulju. Dodati mleveno meso, malo seckanog kulena pa i njega izdinstati. Dodati suvi začin, slatku ml. papriku, ml, biber, seckan peršun, beli luk i sve izjednčiti. Dodati brašno i griz sa praškom za pecivo i prosejte. Sve izjednačiti. Sipati u obložen pleh pek papirom. Sipati smesu i izjednačiti. Peći na 200 stepeni C oko 50 minuta. Na početku malo pokriti folijom.