MUSAKA SA MESOM I KROMPIROM - SLANINA JOJ DAJE SOČNOST: Odlična ideja za ručak koji ćete napraviti brzo i lako
26.10.2022.
08:28
Komentari (0)
Neizbežno jelo na svakoj trpezi
Potrebno je:
- 300 gr ml mesa
- 50 gr suve slanine
- 1 glavica crnog luka
- 4 čena belog luka
- 600 gr krompira
- slatka crvena ml. paprika
- ml. biber, ulje, so
- 3 jaja
- 200 gr kisele pavlake
- 200 ml mleka
CARSKA PITA SA KUPUSOM I MESOM: Toliko je ukusna da ćete UŽIVATI u svakom zalogaju (RECEPT)
CARSKA PITA SA KUPUSOM I MESOM: Toliko je ukusna da ćete UŽIVATI u svakom zalogaju (RECEPT)
BAKIN RECEPT ZA OMILJENO SRPSKO JELO! Bećar paprikaš sa piletinom, kašika zdravlja na kojoj su generacije odrastale
BAKIN RECEPT ZA OMILJENO SRPSKO JELO! Bećar paprikaš sa piletinom, kašika zdravlja na kojoj su generacije odrastale
CARSKA PITA SA KUPUSOM I MESOM: Toliko je ukusna da ćete UŽIVATI u svakom zalogaju (RECEPT)
BAKIN RECEPT ZA OMILJENO SRPSKO JELO! Bećar paprikaš sa piletinom, kašika zdravlja na kojoj su generacije odrastale
Priprema:
Iseckati luk i slaninu na kockice pa propržiti, dodati meso pa ga propržiti 15 minuta. Dodati papriku, biber, beli luk i začin ili so.
Tepsiju podmazati, pa pola krompira na krugove poređati u pleh. Staviti meso, pa pokriti ostatkom krompira.
Umutiti jaja sa pavlakom dodati mleko i preliti. Po želji može odozgo rendan kačkavalj ili listovi slanine.
Peći na 200 stepeni C oko 50 minuta da porumeni.