МУСАКА СА МЕСОМ И КРОМПИРОМ - СЛАНИНА ЈОЈ ДАЈЕ СОЧНОСТ: Одлична идеја за ручак који ћете направити брзо и лако
26.10.2022.
08:28
Коментари (0)
Неизбежно јело на свакој трпези
Потребно је:
- 300 гр мл меса
- 50 гр суве сланине
- 1 главица црног лука
- 4 чена белог лука
- 600 гр кромпира
- слатка црвена мл. паприка
- мл. бибер, уље, со
- 3 јаја
- 200 гр киселе павлаке
- 200 мл млека
ЦАРСКА ПИТА СА КУПУСОМ И МЕСОМ: Толико је укусна да ћете УЖИВАТИ у сваком залогају (РЕЦЕПТ)
ЦАРСКА ПИТА СА КУПУСОМ И МЕСОМ: Толико је укусна да ћете УЖИВАТИ у сваком залогају (РЕЦЕПТ)
БАКИН РЕЦЕПТ ЗА ОМИЉЕНО СРПСКО ЈЕЛО! Бећар паприкаш са пилетином, кашика здравља на којој су генерације одрастале
БАКИН РЕЦЕПТ ЗА ОМИЉЕНО СРПСКО ЈЕЛО! Бећар паприкаш са пилетином, кашика здравља на којој су генерације одрастале
ЦАРСКА ПИТА СА КУПУСОМ И МЕСОМ: Толико је укусна да ћете УЖИВАТИ у сваком залогају (РЕЦЕПТ)
БАКИН РЕЦЕПТ ЗА ОМИЉЕНО СРПСКО ЈЕЛО! Бећар паприкаш са пилетином, кашика здравља на којој су генерације одрастале
Припрема:
Исецкати лук и сланину на коцкице па пропржити, додати месо па га пропржити 15 минута. Додати паприку, бибер, бели лук и зачин или со.
Тепсију подмазати, па пола кромпира на кругове поређати у плех. Ставити месо, па покрити остатком кромпира.
Умутити јаја са павлаком додати млеко и прелити. По жељи може одозго рендан качкаваљ или листови сланине.
Пећи на 200 степени Ц око 50 минута да порумени.