Iskoristila HLEB I JAJA: Doručak koji se priprema BRZINSKI po bakinom receptu, treba vam par namirnica (VIDEO)
19.04.2022.
08:27
Komentari (0)
Ništa lakše!
Ukoliko ste u potrazi za jelom koje se brzo priprema, a idelano je za doručak, večeru ili užinu, imamo predlog za vas pravo iz bakine kuhinje.
DODA SE OVO, NIJE SIRĆE, A NI SO: Trik kako da JAJA NE PUKNU tokom kuvanja i ostanu neoštećena![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2022/04/18/dfdsfsfsf.jpg?itok=FrV_K-5n)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2022/04/18/dfdsfsfsf.jpg?itok=FrV_K-5n)
DODA SE OVO, NIJE SIRĆE, A NI SO: Trik kako da JAJA NE PUKNU tokom kuvanja i ostanu neoštećena
Namirnice koje IZAZIVAJU NEPRIJATAN MIRIS TELA: Jedna od ovih posebno NADIMA, ali postoji rešenje![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/profimedia-0400719854.jpg?itok=tQ5yFWPZ)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/profimedia-0400719854.jpg?itok=tQ5yFWPZ)
Namirnice koje IZAZIVAJU NEPRIJATAN MIRIS TELA: Jedna od ovih posebno NADIMA, ali postoji rešenje
Potrebno je:
- 7-8 kriška hleba
- 3 jaja
- 200 ml jogurta
- 1 šaka seckanog spanaća (može mlad luk, peršunov list)
- malo kačkavalja
- 2 kašike maslinovog ulja
- soli
Priprema:
Umutiti jaja, dodati jogurt, seckan spanać, peršun ili mladi luk. Dodati 2 kašike rendanog kačkavalja i sve izjednačiti. Kriške hleba provući kroz pripremljenu smesu i ređati u pleh koji ste obložili pek papirom.
Ostatak rakodje rasporediti po hlebu. Peći na 220 stepeni C oko 15-20 minuta. Servirati toplo uz čašu jogurta. Prijatno!