Искористила ХЛЕБ И ЈАЈА: Доручак који се припрема БРЗИНСКИ по бакином рецепту, треба вам пар намирница (ВИДЕО)
19.04.2022.
08:27
Коментари (0)
Ништа лакше!
Уколико сте у потрази за јелом које се брзо припрема, а иделано је за доручак, вечеру или ужину, имамо предлог за вас право из бакине кухиње.
ДОДА СЕ ОВО, НИЈЕ СИРЋЕ, А НИ СО: Трик како да ЈАЈА НЕ ПУКНУ током кувања и остану неоштећена
ДОДА СЕ ОВО, НИЈЕ СИРЋЕ, А НИ СО: Трик како да ЈАЈА НЕ ПУКНУ током кувања и остану неоштећена
Намирнице које ИЗАЗИВАЈУ НЕПРИЈАТАН МИРИС ТЕЛА: Једна од ових посебно НАДИМА, али постоји решење
Намирнице које ИЗАЗИВАЈУ НЕПРИЈАТАН МИРИС ТЕЛА: Једна од ових посебно НАДИМА, али постоји решење
Потребно је:
- 7-8 кришка хлеба
- 3 јаја
- 200 мл јогурта
- 1 шака сецканог спанаћа (може млад лук, першунов лист)
- мало качкаваља
- 2 кашике маслиновог уља
- соли
Припрема:
Умутити јаја, додати јогурт, сецкан спанаћ, першун или млади лук. Додати 2 кашике ренданог качкаваља и све изједначити. Кришке хлеба провући кроз припремљену смесу и ређати у плех који сте обложили пек папиром.
Остатак ракође распоредити по хлебу. Пећи на 220 степени Ц око 15-20 минута. Сервирати топло уз чашу јогурта. Пријатно!