POSNI RUČAK IZ BAKINE KUHINJE - Jelo koje se brzo priprema od raznog povrća, veoma je zdravo i HRANLJIVO (VIDEO)
05.03.2023.
09:33
Komentari (0)
Pripremite danas za vas i ukućane!
Danas vam iz bakine kuhinje preporučujemo recept za posni ručak, pun boja i raznog povrća.
Potrebno je:
- 400 gr šampinjona
- 2 veze mladog luka
- 1 veća kisela paprika ili iz zamrzivača
- ulja,
- suvi začin po želji
- biber
- so,
- beli luk
Kao prilog predlažem pržen krompir.
Krvna SLIKA NIJE DOBRA ukoliko POKAZUJE ove VREDNOSTI: Savetnica za ishranu otkrila DOMAĆI ELIKSIR za poboljšanje parametara (RECEPT)
Krvna SLIKA NIJE DOBRA ukoliko POKAZUJE ove VREDNOSTI: Savetnica za ishranu otkrila DOMAĆI ELIKSIR za poboljšanje parametara (RECEPT)
Čupaju je kao korov, a ima dejstvo jače od belog luka: Ova biljka čisti krvne sudove, smanjuje holesterol
Čupaju je kao korov, a ima dejstvo jače od belog luka: Ova biljka čisti krvne sudove, smanjuje holesterol
Priprema:
Šampinjone obrišite ili operite, odvojte drškice i ostavite za čorbicu. Mlad luk isecite na duže komade i papriku na tanje štapiće. Stavite u tiganj i malo propržitee, pa dodajte šampinjone. Posolite i stavite prstohvat začina. Posle 15 minuta okrenite šampinjone. Pržite poklopljen pa kad tečnost ispari sklonite sa šporeta i rešetkom izvadite u tanjir da ne stoje u masnoći. To možete ispržiti krompir. Pospite sitno seckanim perjem mladoga luka i seckanim beli lukom.
Krompir po želji malo poprskajte kečapom... Uživajte