ПОСНИ РУЧАК ИЗ БАКИНЕ КУХИЊЕ - Јело које се брзо припрема од разног поврћа, веома је здраво и ХРАНЉИВО (ВИДЕО)
05.03.2023.
09:33
Коментари (0)
Припремите данас за вас и укућане!
Данас вам из бакине кухиње препоручујемо рецепт за посни ручак, пун боја и разног поврћа.
Потребно је:
- 400 гр шампињона
- 2 везе младог лука
- 1 већа кисела паприка или из замрзивача
- уља,
- суви зачин по жељи
- бибер
- со,
- бели лук
Као прилог предлажем пржен кромпир.
Крвна СЛИКА НИЈЕ ДОБРА уколико ПОКАЗУЈЕ ове ВРЕДНОСТИ: Саветница за исхрану открила ДОМАЋИ ЕЛИКСИР за побољшање параметара (РЕЦЕПТ)

Крвна СЛИКА НИЈЕ ДОБРА уколико ПОКАЗУЈЕ ове ВРЕДНОСТИ: Саветница за исхрану открила ДОМАЋИ ЕЛИКСИР за побољшање параметара (РЕЦЕПТ)
Чупају је као коров, а има дејство јаче од белог лука: Ова биљка чисти крвне судове, смањује холестерол

Чупају је као коров, а има дејство јаче од белог лука: Ова биљка чисти крвне судове, смањује холестерол
Припрема:
Шампињоне обришите или оперите, одвојте дршкице и оставите за чорбицу. Млад лук исеците на дуже комаде и паприку на тање штапиће. Ставите у тигањ и мало пропржитее, па додајте шампињоне. Посолите и ставите прстохват зачина. После 15 минута окрените шампињоне. Пржите поклопљен па кад течност испари склоните са шпорета и решетком извадите у тањир да не стоје у масноћи. То можете испржити кромпир. Поспите ситно сецканим перјем младога лука и сецканим бели луком.
Кромпир по жељи мало попрскајте кечапом... Уживајте