PROJA U KORAMA ZA GIBANICU: Najlepši srpski obrok u kombinaciji iz snova (RECEPT)
15.03.2022.
08:35
Komentari (0)
Ovaj ukus ne može da se opiše - morate da probate.
Potrebno je:
- 3 jaja
- 1/2 pakovanja kora (250 gr gotovih kora)
- 100 gr kukuruznog brašna
- 3 kašike hlebnog brašna
- 100 ml ulja
- 150 ml jogurta
- 100 ml kisele vode
- 150 gr sira feta
- 1 prašak za pecivo
ŠMINKU TESTIRA NA SPREMAČICAMA, DANONOĆNO RADE ZA NJU: Zaposleni otkrili sramnu istinu o POZNATOJ STARLETI
ŠMINKU TESTIRA NA SPREMAČICAMA, DANONOĆNO RADE ZA NJU: Zaposleni otkrili sramnu istinu o POZNATOJ STARLETI
SMRTONOSNA DOZA KAFE! Pažljivo pijte svoj omiljeni napitak, OVA KOLIČINA može da vas ubije
SMRTONOSNA DOZA KAFE! Pažljivo pijte svoj omiljeni napitak, OVA KOLIČINA može da vas ubije
Priprema:
Jaja umutiti pa dodati ulje, kukuruzno brašno, hlebno sa praškom za pecivo - prosejano, kiselu vodu, sir...
Sve polako izjednačiti. Pleh podmazati, pa staviti prvu koru i malo je premazati uljem.
Poklopiti drugom, pa premazati sa 2-3 kašike pripremljenog nadeva.
Preko ide kora pa premaz i sve do utroška. Ostaviti malo, pa zadnju koru deblje premazati. Peći na 220 stepeni C oko 40 minuta, pa smanjiti na 180 stepeni do sat vremena ukupno. Po potrebi pokriti folijom.