ПРОЈА У КОРАМА ЗА ГИБАНИЦУ: Најлепши српски оброк у комбинацији из снова (РЕЦЕПТ)
15.03.2022.
08:35
Коментари (0)
Овај укус не може да се опише - морате да пробате.
Потребно је:
- 3 јаја
- 1/2 паковања кора (250 гр готових кора)
- 100 гр кукурузног брашна
- 3 кашике хлебног брашна
- 100 мл уља
- 150 мл јогурта
- 100 мл киселе воде
- 150 гр сира фета
- 1 прашак за пециво
ШМИНКУ ТЕСТИРА НА СПРЕМАЧИЦАМА, ДАНОНОЋНО РАДЕ ЗА ЊУ: Запослени открили срамну истину о ПОЗНАТОЈ СТАРЛЕТИ
ШМИНКУ ТЕСТИРА НА СПРЕМАЧИЦАМА, ДАНОНОЋНО РАДЕ ЗА ЊУ: Запослени открили срамну истину о ПОЗНАТОЈ СТАРЛЕТИ
СМРТОНОСНА ДОЗА КАФЕ! Пажљиво пијте свој омиљени напитак, ОВА КОЛИЧИНА може да вас убије
СМРТОНОСНА ДОЗА КАФЕ! Пажљиво пијте свој омиљени напитак, ОВА КОЛИЧИНА може да вас убије
Припрема:
Јаја умутити па додати уље, кукурузно брашно, хлебно са прашком за пециво - просејано, киселу воду, сир...
Све полако изједначити. Плех подмазати, па ставити прву кору и мало је премазати уљем.
Поклопити другом, па премазати са 2-3 кашике припремљеног надева.
Преко иде кора па премаз и све до утрошка. Оставити мало, па задњу кору дебље премазати. Пећи на 220 степени Ц око 40 минута, па смањити на 180 степени до сат времена укупно. По потреби покрити фолијом.