Šta ćete danas za ručak? Iz bakine kuhinje stiže prava DELICIJA - Paprika sa najlepšim nadevom
11.03.2024.
09:18
Komentari (0)
Pred vama je još jedan izvanredan recept.
Punjena paprika je uvek dobra, ali ova je vrhunska i obavezno je isprobajte.
Pred vama se nalazi još jedna delicija iz bakine kuhinje, a verujte nam na reč - ovako lagan i recept koji je jednostavan za pripremu odavno nismo imali.
Ručak za MANJE od 100 DINARA - Čorba i ŠNICLE u najjeftinijijoj režiji, potreban vam je JEDAN SASTOJAK, ostalo su začini
Ručak za MANJE od 100 DINARA - Čorba i ŠNICLE u najjeftinijijoj režiji, potreban vam je JEDAN SASTOJAK, ostalo su začini
POBOLJŠAVA PAMĆENJE i reguliše HORMONE STRESA - U ovaj začin se kunu lični treneri, a uopšte nije skup
POBOLJŠAVA PAMĆENJE i reguliše HORMONE STRESA - U ovaj začin se kunu lični treneri, a uopšte nije skup
Potrebno je:
- 2 jajeta
- 4 paprike sveže ili zamrznute
- 200 gr sira
- 1 kašika kisele paprike
- 1 struk crnog luka
- malosoli i bibera
- 1 kašika griza
- 3 čena belog luka
- 50 gr kulena
- kačkavalj
Priprema:
Izgnječiti sir, dodati pavlaku i jaja pa dobro promešati. U to dodati seckan luk, kulen, beli luk i na kraju griz, te sve izjednačiti.
Puniti paprike koje ste presekli na pola po dižini. Ređati u podmazan pleh, a potom odozgo narendati kačkavalja.
Peći na 200 stepeni, 40 minuta - da lepo zarumene. Služiti toplo. Prijatno i uživajte!
Kompletan postupak pripreme pogledajte u narednom video zapisu:
Srbija Danas/A.R.