Recept za RIBLJU ČORBU od tunjevine iz konzerve i BEZ zaprške - Tajna u začinima, a ukus je veličanstven
Kada vam je potrebna brza, ali izuzetno ukusna supa, riblja čorba od tunjevine je pravo rešenje!
Riblja čorba od tunjevine iz konzerve je brz, ukusan i izuzetno praktičan obrok koji možete pripremiti u tren oka! Iako je jednostavna, prava tajna ove čorbe krije se u pažljivo biranim začinima, koji joj daju dubok i bogat ukus.
Bez komplikovane pripreme i zaprške, ova čorba je savršena za sve koji žele ukusan obrok sa minimumom truda, ali maksimumom uživanja. Savršen spoj morskih ukusa i začina učiniće ovu čorbu nezaboravnom, a sigurno će postati i jedan od vaših omiljenih recepata!
Sastojci
1 konzerva tunjevine
1 šargarepa
1 krompir
2 dl soka od paradajza
1 glavica crnog luka
začini
Priprema
Luk, šargarepu i krompir izrendati i na malo ulja propržiti. Dodati litar vode, sok od paradajza i tunjevinu prethodno oceđenu od ulja.
Po želji dodati peršun, so i začine. Kada proključa, kuvati oko 20 minuta.
Prijatno!