Рецепт за РИБЉУ ЧОРБУ од туњевине из конзерве и БЕЗ запршке - Тајна у зачинима, а укус је величанствен
Када вам је потребна брза, али изузетно укусна супа, рибља чорба од туњевине је право решење!
Рибља чорба од туњевине из конзерве је брз, укусан и изузетно практичан оброк који можете припремити у трен ока! Иако је једноставна, права тајна ове чорбе крије се у пажљиво бираним зачинима, који јој дају дубок и богат укус.
Без компликоване припреме и запршке, ова чорба је савршена за све који желе укусан оброк са минимумом труда, али максимумом уживања. Савршен спој морских укуса и зачина учиниће ову чорбу незаборавном, а сигурно ће постати и један од ваших омиљених рецепата!
Састојци
1 конзерва туњевине
1 шаргарепа
1 кромпир
2 дл сока од парадајза
1 главица црног лука
зачини
Припрема
Лук, шаргарепу и кромпир изрендати и на мало уља пропржити. Додати литар воде, сок од парадајза и туњевину претходно оцеђену од уља.
По жељи додати першун, со и зачине. Када прокључа, кувати око 20 минута.
Пријатно!