Idealna za ZIMSKE DANE - topla, puna vitamina i elektorlita - ČORBA sa PRAZILUKOM oduševiće i NEPCA i IMUNI SISTEM
Čorba sa prazilukom predstavlja izuzetno ukusno i hranljivo jelo koje ne samo da će zadovoljiti vaše gastronomske čula već će i unaprediti vaše opšte zdravlje. Praziluk, sa svojim blagotvornim svojstvima, dodaje specifičan ukus ovoj čorbi, čineći je neodoljivom
Pojedite tanjir ove ukusne i zdrave čorbice, a vaš organizam će biti zahvalan! Reč je o čorbici sa prazilukom koja će vam pružiti ne samo izuzetan ukus već i bogatstvo hranljivih sastojaka.
![bakina kuhinja](https://www.sd.rs/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2023/12/25/403632679_3767413980201712_7837053572988833_n.jpg?itok=J3tMer8t)
NAJVIŠE PRETRAŽIVAN RECEPT na NETU! Baka Jela danas sa nama pravi KOLAČ SA JABUKAMA - NAJLAKŠA i NAJBRŽA priprema!
![zapečeni sendviči](https://www.sd.rs/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2023/12/24/screenshot_312.jpg?itok=o5E9t6Bk)
Toliko su UKUSNI da neće ostati NI MRVA! ZAPEČENI SENDVIČi odlični za doručak ili laganu večeru, a priprema PREJEDNOSTAVNA
Sastojci:
- 1 veliki praziluk
- 1 velika šargarepa
- 1 koren celera
- 1 kocka kupusa
- može 1 krompir, isečen na kockice
- nekoliko cvetova smrznutog brokolija
- malo bibera
- so
- ulje
- suvi začin
- 1 kašika instant sušenih pečuraka
Priprema:
-
Šargarepu izrendajte, a praziluk iseckajte na krugove. Papriku iseckajte na kockice.
-
Propržite sve ovo na ulju, a zatim dodajte preostalo povrće i prelijte vodom. Nakon pola sata, dodajte kašiku suvog začina, malo bibera i razmućenu kašiku kukuruznog skroba.
-
Neka čorbica vri još 2 minuta. Sitno iseckajte peršunov list i dodajte u čorbu.
-
Pokrijte i isključite. Vaša najzdravija čorbica je sada spremna za uživanje!