Како да: поједемо јабуку, преломимо тоблерону?
6 намирница које сигурно једете на погрешан начин
Вероватно вам није пало на памет да неке намирнице можете јести на погрешан начин. Невероватно, али истинито, јесте могуће. Ево га списак неких намирница и како их правило јести.
1. Јабука
Јабуку не треба јести са стране ка средини, већ од доле према врху. На тај начин ћете појести целу јабуку
2. Кувана јаја
Да ли је љушћење јаја тешко? Прво скувајте јаје са прашком за пециво, мало га ољуштите са обе стране (врх и дно) и на крају дуните и јаје ће само изаћи.
3. Банана
Заборавите начин на који сте до сада љуштили банану, већ је окрените на другу стану, ољуштите и уживајте.
4. Пилећа крилца
Од саме помисли на хрскава пилећа крилца, полази вода на уста. Да бисте појели сво месо, најбоље је да прво откинете хрскавису са шире стране, окренете и повучете малу кост, онда већу кост и уживајте у савршеном залогају.
5. Мандарина
Мандарину је боље исећи са обе стане, мало расећи кору, раширити је и онда јести. Свакако је боље него да се умажете док је љуштите на стари начин.
6. Тоблероне
Оне могу бити разбијене једним потезом, тачније палцем.
Пријатно.