НЕМА ВИШЕ ГОЈЕЊА: Откривен трик за СМАЊЕЊЕ КАЛОРИЈА У ТЕСТЕНИНИ
Људитељи ове намирнице су одушевљени.
Мало ко не воли тестенину, али не једе је често само због своје висококалоричности. Колико је укусна, толико није добра по нас. Она садржи доста скроба, а 100 грама тестенине садржи и до чак 400 калорија. Скроб се у нашем организму трансформише у шећер, односно складишти се као сало. (А како да исхраном спречите прерану смрт, сазнајте ОВДЕ)
Међутим, научници су открили начин како да се смањи број калорија. Све што треба урадити јесте да је не једете одмах након кувања, већ чекати да се охлади па да је поново загрејете.
Стручњаци емисије Верујте ми, ја сам доктор (Труст ме, И ам а доцтор), емитованој на BBC, давали су испитаницима тестенину, а након тога су им мерили ниво шећера у крви сваких 15 минута. Они који су јели свеже скувану тестенину имали су двоструко већу количину шећера у крви, него они који су исту количину тестенине појели тек када се охладила.
На тај начин се смањује ризик од дијабетеса и гојазности. (ОВДЕ сазнајте како да успешно да се борите против дијабетеса)
Прочитајте и:
- УОЧИ ЗИМСКОГ ПРЕЈЕДАЊА: Можете јести, јер уз овакву ДЕТОКСИКАЦИЈУ, ваше тело се не надима
- Два месеца је јео само здраве намирнице! Лекар му наредио да престане, јер… (ВИДЕО)
- 8 ПРАВИЛА ЗДРАВОГ ЖИВОТА: Испуните ове мале ствари и и живећете сто година!
- ТОПЕ САЛО: Никад лакше вежбе, никад бољи резултати за СЕКСИ БУТИНЕ! (ВИДЕО)
- ЗАПУШЕН ВАМ ЈЕ НОС? Ево како да га отпушите у року од 30 секунди! (ВИДЕО)