НАХРАНИТЕ ЧЕТВОРО ЗА 200 ДИНАРА: Запечени гурмански кромпир
26.04.2015.
10:01
Коментари (0)
Сочно и пикантно јело за сваки дан!
Потребно:
- 800г кромпира
- 100г димљене сланине
- 100г крем сира
- 50г путера
- 1 супена кашика ситно сецканог першуна
- зачини, со, бибер
Припрема:
Пробајте и салату од младих кромпирића!
Кромпир очистити четкицом, па барити са љуском. Полуобарени кромпир исећи на пола и издубити. Направити фил од крем сира, путера, сецкане сланине, першуна и исецкане средине кромпура. Пуните половине кромпира и пеците на 280° двадесетак минута.
Уз овакав кромпир најбоље иде свежа зелена салата!
НАПОМЕНА: Сва јела означена са "Рецепти за 200 динара" могу коштати толико (па и мање) у току сезоне узгоја одређеног поврћа.