Шокираћете се када видите у шта се ПОТАПА ПОВРЋЕ које свакодневно једемо, пре него што га купимо (ВИДЕО)
Да ли вам је икада пало на памет да храну, коју једемо, претходно потапају у разноразне хемикалије?
У снимку у наставку види се поврће, тачније грашак, које испирају бојом, а у лубенице се убризгавају нека црвена хемикалија како би јој боја изнутра била интензивна.
Хемикалија која је приказана у видеу, еритрозин Б, обично се користи у посластицама попут неких бомбона и геловима за украшавање торти. Такође се користи и за боју шкољки у којој се налазе пистаћи и пун је адитива (Е127), пушу nezavisne.com. (ОВДЕ детаљније о хемикалијама које се налазе у намирницама које свакодневно уносимо)
Америчко Удружење за храну (ФДА) 1990. године је покренуло делимичну забрану коришћења еритрозина, јер су истраживања показала да је његова прекомерна конзумација изазвала карцином код пацова.
Прочитајте и:
- Лечила је пострауматски поремећај дрогом МДМА! Погледајте како данас изгледа (ВИДЕО)
- СЛОБОДНО ПУСТИТЕ СУЗУ: Погледајте реакције ГЛУВИХ ЉУДИ када су први пут чули звукове (ВИДЕО)
- Када прочитате ОВО, свако вече ћете молити драгог ДА ВАМ МАСИРА СТОПАЛА
- РОЂЕНА (14) БЕЗ АНУСА, МАТЕРИЦЕ, БУБРЕГА: "Некада помислим да би људима било боље да нисам рођена" (ВИДЕО)
- СТОМАК ДО ЗУБА: Примао је хормоне, али је морао да престане јер је остао ТРУДАН (ФОТО)