Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Zvečan

Отац убијене Биљане Мијатовић изнео нове детаље СТРАВИЧНОГ УБИСТВА које је потресло ЦЕЛУ СРБИЈУ

04.12.2017. 00:51
Biljana Mijatović
Биљана Мијатовић / Извор: Фото: Facebook/Biljana Мијатовиц Нови Профил

Милован је решио да се бори за своје унуке

Док је велики број породица 21. новембра био окупљен око славских трпеза славећи Аранђеловдан, у стану Биљане Мијатовић и Синише Радованчева славио се Биљанин 30 рођендан. Разлога за славље и срећу било је на претек.

Она се пре двадесет дана породила. Малу Ању је родила. Дете нормално, што кажу анђео. Тог критичног дана звала ме Биљана да одем на ручак поводом њеног рођендана. Ја сам нешто каснио, због неких обавеза. Отишао сам тамо, био је неки ту њихов пријатељ и сви су тако седели. Видим да су завршили јело и ту су седели и пили неко време и касније отишли – рекао је Биљанин отац Милован Мијатовић.

ЗАКЛАО Биљану на рођендан, па се правдао? Језиве РЕЧИ осумњиченог за убиство мајке двоје деце у Панчеву

Након тога је Синиша рекао како иде код зубара да поправи зубе и отишао је, да би потом позвао Биљану и питао је да ли је њен отац још увек код ње у стану, на шта је она одговорила потврдно. После тога је Радованчев предложио да попију пиво и да се „мало опусте“ и тако су се шалили неко време, док Биљанин отац није одлучио да крене на посао.

После изузетно пријатно проведене прославе, Биљанин отац одлази на посао не слутећи какву трагедију носи то вече.

Након Биљанине сахране испливали НОВИ ДЕТАЉИ језивог убиства: Синиша је петио њеној ћерки да ће и њу убити

Након сат времена мене унука позива и каже: „Деда, моје маме нема више!“ Ја онако збуњен, питам: „Марија, шта је било, шта то причаш?“, „Јеси ти нормално дете?“, „Шта ти је?“, на шта је она одговорила: „Да, деда, ено је у мртвачници у болници“, потом настављам: „Марија шта се дешава?“, на шта она каже: „Убио је Синиша“ – каже отац трагично страдале Биљане.

Шта је могло да се деси за тих сат времена да се оно што је деловало као породична идила, претвори у поприште крвавог злочина. Једини сведок била је Биљанина 12-годишња ћерка из првог брака који се парадоксално такође завршио према причи фамилије због породичног насиља које Биљана више није могла да трпи.

Сахрањена СВИРЕПО убијена Биљана (30) из Панчева: Ћеркини јецаји ОДЈЕКИВАЛИ гробљем, а онда се проломила ЈЕЗИВА реченица

Она се на претходног мужа исто жалила. Он је продавао дрогу и ја сам је једноставно покупио од њега и довео овде и она је после радила као и свака млада особа, желела да буде самостална, нађе себи стан. Не могу код оца да јој долазе момци. Једноставно треба да буде сама и отишла је приватно да станује – каже Милован.

Неколико година касније, Биљана се упознаје са Синишом, са којим убрзо ступа у емотивну везу.

Ужас: Скандалозни коментари на рачун убијене Биљане из Панчева

Не могу да кажем ништа лоше о њему искрено речено. Мада из кругова чујем да је осион и моћан – открива Биљанин отац Милован.

Но, према новинару Младену Радуловићу, Радованчев јесте био и раније проблематичан и насилан.

Пре десет година је наводно због сукоба око земље људима поломио буквално руке и ноге То суђење је трајало десет година, после чега му је изречена мера привремене забране кретања. Међутим, према речима мештана он се по граду кретао слободно иако је имао наногицу и нажалост нико није реаговао – каже новинар Младен Радуловић.

Испливали детаљи СТРАВИЧНОГ убиства у Панчеву: Након ове реченице Синиша је ЗАРИО НОЖ у Биљанине груди (ФОТО)

Отац Биљане Мијатовић коју је Радованчев мучки убио на њен 30-ти рођендан, тврди да се она ни на какво малтретирање са његове стране није жалила.

Видео сам да су се они волели у принципу и онда ми је било касно да их раставим. Значи, дете на путу, она њега воли, с друге стране, размишљам, да се и она на неки начин стабилизује и тако даље, да јој не кварим вољу, не бих да се сутра жали на мене. Сваки отац воли да његово дете буде најбоље. Е сад зависи колико успе у томе – каже Милован.

Има ћерку из првог брака: Пријатељица ИЗБОДЕНЕ Биљане открила ДЕТАЉ језивији од самог УБИСТВА (ФОТО)

Истрага је још увек у току, али је Биљанина старија ћерка је испричала како су се догађаји одвијали у наставку кобне вечери.

Она (унука) ми је рекла само да су се они посвађали око неке поруке. И да је то била жучна свађа и да је она отворила врата да види зашто се свађају и видела је да он држи нож у руци – каже Милован.

У Земун Пољу комшије ПАРАЛИСАНЕ од језивих сцена: То је призор који НИКАДА НЕЋУ ЗАБОРАВИТИ

Том приликом је Радованчев девојчицу питао: „Јеси ли ти прва?“ Тада је она треснула врата и улетела у собу и позвала хитну помоћ па су они почели да је испитују лево десно па је она прекинула везу хитној помоћи, да би позвала полицију. Ту је била негде полиција и они су брзо стигли. Он је стајао у ходнику и рекао да је извршио кривично дело, убиство.

Осумњичени Радованчев се за сада брани ћутањем, а истрага је у току. Оно што је извесно јесте то да су Биљанине обе ћерке, једна од 12 година и друга стара само месец дана, једним безумним чином осуђене на одрастање без мајке.

Породице страдалих морнара ОГОРЧЕНЕ: Трагедија на Дунаву и после две године без одговорних

- Отац старије унуке је изгубио право да се стара о њој. Браћа су била у Центру за социјални рад да узму старију унуку код њих. Ја размишљам да обиђем децу у Центру за социјални рад. Борићу се за њих колико год будем могао - изричит је отац покојне Биљане Мијатовић.