Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Zvečan

ШЕСТИ ДАН СУКОБА У НАГОРНО-КАРАБАХУ: Јерменија жели прекид ватре, Азери бомбардовали болницу, погођене две цивилне зграде (ВИДЕО)

02.10.2020. 09:12 22:54
Jermenija
Јерменија / Извор: Профимедиа

Ситуација у Нагорно-Карабаху ескалирала је крајем септембра. Баку и Јереван међусобно се оптужују за избијање сукоба.

Сукоб у Нагорно-Карабаху започео је у фебруару 1988. године, када је ова аутономна област објавила отцепљење од Азербејџанске SSR. После оружаног сукоба 1992-1994, Баку је изгубио контролу над Нагорно-Карабахом и седам суседних региона.

Нагорно-Карабах је етнички јерменска енклава у саставу Азербејџана која је ван контроле Бакуа од краја рата 1994. године.

Ситуација у Нагорно-Карабаху ескалирала је крајем прошле недеље. Две стране се међусобно оптужују за иницирање сукоба. Министарство одбране Азербејџана је 27. септембра саопштило да су Оружане снаге Јерменије гранатирале места на линији разграничења у Карабаху и да међу жртвама има цивила и војника.

Према изјавама Министарства одбране Јерменије, Карабах је био подвргнут ваздушним и ракетним нападима. Јереван је тврдио да је Баку започео офанзиву у правцу Карабаха.

Јерменија жели прекид ватре

Јерменија ће сарађивати са Русијом, САД и Француском на договору о прекиду ватре у Нагорно-Карабаху.

Азербејџан, који се бори против јерменских снага у Нагорно-Карабаху, није одговорио на позив за договор о прекиду ватре.

Bakuu
Бакуу / Извор: Реутерс

Више о томе прочитајте ОВДЕ.

Сирене одјекују Степанакертом

У Степанакерту су се поново огласиле сирене за ваздушну опасност. Грађани одлазе у склоништа.

На основу ранијих искустава, претпоставља се да је изнад града уочена беспилотна летелица.

Истовремено, саопштено је да је у току евакуација неколико села дуж линије раздвајања у Нагорно-Карабаху, али не и у Степанакерту.

Погођена болница и две цивилне зграде

Азербејџан је поново бомбардовао главни град Нагорно-Карабаха Степанакерт.

Погођена је војна болница и два солитера.

Убијено 28 протурских сиријских бораца

 Најмање 28 протурских сиријских бораца погинуло је у последњих недељу дана у борбама у Нагорно-Карабаху.

        

Сиријски борци који припадају побуњеничким групама верним Анкари део су око 850 бораца које је Анкара од прошле недеље послала у помоћ Азерима, рекао је за Франс прес директор Опсерваторије Рами Абдел Рахман.

   

Макрон разговарао са Пашињаном

Јерменски премијер Никол Пашињан разговарао је о ситуацији у Нагорно-Карабаху са француским председником Емануелом Макроном. Они су се сложили да је недопустиво укључивање страних бораца у борбена дејства у том региону.

Француски лидер је указао на значај што скоријег прекида ватре и обнове преговарачког процеса у складу са заједничком изјавом копредседавајућих Минске групе ОЕБС.

Пашињан је поновио став да је неприхватљиво пребацивање терориста преко Турске у регион и додао да док те дестабилизујуће снаге не буду истиснуте из региона неће бити могуће поново успоставити регионалну безбедност.

Emanuel Makron
Емануел Макрон / Извор: Профимедиа

Баку: Јерменија жели да задржи статус кво у Нагорно-Карабаху

Званични Баку сматра да Јереван није заинтересован за преговоре о решавању конфликта у Нагорно-Карабаху.

- У више изјава Минске групе ОЕБС истакнуто је да је статус кво неприхватљив. Али, Јерменија ради управо на томе да очува статус кво, заснован на окупацији. Очигледно да Јерменија није заинтересована за решавање питања конфликта путем преговора, настојећи да изврши анексију заузетих територија - рекао је министар спољних послова Азербејџана Џејхун Бајрамов.

Погинуло 540 припадника азербејџанске војске

Представник за медије јерменског Министарства одбране Арцрун Ованисјан рекао је на брифингу за новинаре да је на азербејџанској страни за дан погинуло 540 људи, а рањено више од 700.

Према његовим речима, уништено је 45 оклопних возила и шест авиона, три хеликоптера и шест беспилотних летелица.

Jermenija
Јерменија / Извор: Профимедиа

Лавров и Зариф забринути због страних бораца у Нагорно-Карабаху

Шефови дипломатија Русије и Ирана, Сергеј Лавров и Мохамед Зариф, изразили су забринутост због пребацивања бораца из Сирије и Либије у регион Нагорно-Карабаха. Они су позвали на хитан прекид ватре и деескалацију.

Sergej Lavrov
Сергеј Лавров / Извор: Профимедиа

Више о томе прочитајте ОВДЕ.

Азербејџанске снаге уништиле јерменски командни пункт

Азербејџанске снаге настављају да наносе ударе по положајима јерменске војске, саопштило је Министарство одбране у Бакуу.

Објављен је нови видео на којем се види како је уништен један јерменски командни пункт и тенк.

Азербејџан користи балистичке ракете типа Лора

Азербејџанска војска користи балистичке ракете против цивилних мета у Нагорно-Карабаху, изјавио је данас портпарол јерменског министарства одбране Артсун Ованисјан.

Више о томе прочитајте ОВДЕ

Разговарали Путин и Пашињан

Председник Русије Владимир Путин и премијер Јерменије Никол Пашињан разговарали су о ситуацији у Нагорно-Карабаху где је пре неколико дана дошло до ескалације сукоба, саопштио је Кремљ.

Иницијатива за телефонски разговор дошла је са јерменске стране.

Vladimir Putin
Владимир Путин / Извор: Профимедиа

Војска Азербејџана гранатирала Спасилачку Службу Нагорно-Карабаха

Најмање 10 запослених у Спасилачкој служби Нагорно-Карабаха рањено је данас када су азербејџанске снаге гранатирале Степанакерт, јавио је Информативни центар јерменске влада.

Више о томе прочитајте ОВДЕ.

rat
рат / Извор: Реутерс

Група новинара мета гранатирања, жртава није било

Минибус са руским и јерменским новинарима и америчким добровољцем био је мета напада у граду Мартакерт у Нагорно-Карабаху. Жртава није било.

У минибусу се нашао дописник Првог канала, дописник РИА Новости и четворица новинара и сниматеља јерменских телевизија, као и добровољац из Сједињених Држава.

Након што су снимили кадрове рушевина у граду и интервјуе са војницима, представници медија су кренули ка Степанкареу  а током пута њихов минибус се нашао на удару ватре.

- На излазу из Мартакерта, када је аутобус пролазио поред војних положаја, почело је неочекивано гранатирање. У близини аутобуса се зачула експлозија, од јачине су избијени бочни прозори. Сви новинари су пали на под. Аутобус се још мало кретао, а онда је одлучено да се стане и да се сакријемо у склониште - рекао је дописник Спутњика.

jermenija
јерменија / Извор: Реутерс

Кинески дронове лете изнад положаја јерменске војске

На друштвеним мрежама појавиле су се слике наводних кинских дронова ФН-98 на аеродрому у Азербејџану који се наводно користе као имитација (АН-2) авиона да би привукли јерменску ПВО а потом израелскима дроновима Хароп дејствовали по њој.

Меркелова: Примирје једини пут ка мирном решењу сукоба у Нагорно-Карабаху

Немачка канцеларка Ангела Меркел је изјавила да је немогуће војним средствима постићи мирно решење конфликта у Карабаху.

- Ми се у Европској унији, наравно, залажемо за увођење примирја. Једини начин је да се ово питање решава мирним путем а не војним методама - изјавила је Меркелова након самита лидера Европске уније у Бриселу.

Angela Merkel
Ангела Меркел / Извор: Профимедиа

Ердоган: Надам се да ће војска Азербејџана ослободити своје земље

Председник Турске Реџеп Тајип Ердоган изјавио је да се нада наставку офанзиве азербејџанске војске и "ослобађању свих окупираних земаља у Карабаху".

Erdogan
Ердоган / Извор: Профимедиа

Више о томе прочитајте ОВДЕ.

Јереван: Оборили смо пет авиона и три хеликоптера азербејџанских снага

Портпарол Министарства одбране Јерменије Арцрун Ованисјан изјавио је да је војска Нагорно-Карабаха данас оборила још пет авиона и три хеликоптера ваздухопловних снага Азербејџана.

- Прецизним ударима јединица армије одбране Нагорно-Карабаха око 16 часова (14 по средњоевропском времену) оборено је пет непријатељских авиона и три хеликоптера - написао је Ованисјан на Фејсбуку.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) Јермени објавили снимак убијених противника

Одбрамбене снаге Нагорно Карабаха ноћас су објавиле језиве снимке страдалих азербејџанских војника. На потресним снимцима виде се беживотна тела војника како леже у крви, а некима фале делови тела.

Узнемирујући снимак можете погледати ОВДЕ.

У једном делу снимка виде се само ноге страдалог војника, док му је горњи део тела разнет. Опис снимка је веома кратак и гласи: "Уништени азербејџански војници".

Војска Јерменије доведена у пуну борбену готовост: Услови ратног стања

Војне јединице Јерменије стављене су у пуну борбену готовост, саопштила је прес-служба Министарства одбране ове земље.

Vojska Jermenije
Војска Јерменије / Извор: Реутерс

- У условима ратног стања, војне јединице Јерменије стављене су у пуну борбену готовост. У касарнама су постављени прихватни пунктови за људство и технику. Јединице су опремљене и заузимају одбрамбена подручја - наводи се у саопштењу Министарства.

Више о томе можете прочитати ОВДЕ.

Француски новинари евакуисани

Два новинара француског листа "Монд", који су рањени у Нагорно-Карабаху, евакуисани су из Степанакерта, јавила је агенција АФП позивајући се на Министарство спољних послова Француске.

- Они су напустили Степанакерт и налазе се у процесу евакуације - саопштило је Министарство.

Карабах запретио "сразмерним одговором" Азербејџану након напада на Степанакерт

Портпарол председника непризнатог Нагорно-Карабаха Ваграм Погосјан запретио је Азербејџану "сразмерним одговором" након напада на престоницу Степанакерт.

- Уследиће пропорционалан одговор, за који ће сву одговорност сносити породица председника Азербејџана Илхама Алијева - написао је Погосјан на Фејсбуку.

Министарство одбране Јерменије саопштило је да су азербејџанске трупе извршиле су напад на Степанакерт и да у граду има много рањених цивила и оштећених зграда.

ЕУ шаље хуманитарну помоћ у Карабах

Европска унија издваја хитну хуманитарну помоћ становништву погођеном сукобом у Нагорно-Карабаху са обе стране контакт линије, саопштио је на Твитеру европски комесар за управљање кризном Јанез Ленарчич.

- У вези са борбеним дејствима у зони сукоба у Нагорно-Карабаху, Европска унија додељује хитну хуманитарну помоћ целокупном цивилном становништву са обе стране контакт линије - написао је он.

Тренутак напада на мост

На интернету се појавио снимак са камера за надзор на којима се види тренутак напада на мост који повезује Јерменију и Карабах преко реке Акар. 

Више о томе можете прочитати ОВДЕ

Карабах: Уништен азербејџански тенк

Армија одбране Карабаха саопштила је да је уништила оклопну технику непријатеља. У питању је тенк Т-90, саопштио је портпарол Министарства одбране земље Арцрун Ованисјан.

- Ево га Т-90. Момци су га лако погодили. Нажалост, нисам могао да приђем ближе, пошто су пуцали - написао је Ованисјан на Фејсбуку.

Јермени тврде: Оборен још један авион азербејџанског ваздухопловства

Системи противваздушне одбране Нагорно-Карабаха оборили су данас авион азербејџанског ваздухопловства, написала је на свом Фејсбук налогу портпаролка јерменског Министарства одбране Шушан Степањан.

- Јерменски системи противваздушне одбране оборили су авион противника у југоисточном правцу Артсака (Нагорно-Карабаха) око 12:15 и две беспилотне летелице у северном смеру - напоменула је она.

Више о томе можете прочитати ОВДЕ.

Александар Лукашенко и Владимир Путин разговарали о Нагорно Карабаху

Председници Русије и Белорусије, Владимир Путин и Александар Лукашенко, разговарали су телефоном о сукобима у Нагорно-Карабаху, ситуацију са ковидом и широком спектру других актуелних тема, јавила је белоруска агенција Белта, позивајући се на прес-службу белоруског председника.

Aleksandar Lukašenko i Vladimir Putin
Александар Лукашенко и Владимир Путин / Извор: Профимедиа

У вези са постојећим европским проблемима, Лукашенко и Путин детаљно су разговарали о ситуацији у Белорусији и Русији.

Више о томе можете прочитати ОВДЕ.

Оборен још један азербејџански авион у Нагорно-Карабаху

Системи противваздушне одбране Нагорно-Карабаха оборили су данас авион азербејџанског ваздухопловства, написала је на свом Фејсбук налогу портпаролка јерменског Министарства одбране Шушан Степањан.

- Јерменски системи противваздушне одбране оборили су авион противника у југоисточном правцу Артсака (Нагорно-Карабаха) око 12:15 и две беспилотне летелице у северном смеру - напоменула је она.

Јерменија: Азербејџанска војска напала Степанакерт

Азербејџанске трупе извршиле су напад на Степанакерт, изјавио је портпарол Министарства одбране Јерменије Арцрун Ованисјан.

- Гађају Степанакерт - написао је Ованисјан на Фејсбуку, али није прецизирао из каквих средстава се води напад.

Он је додао да у граду има много рањених цивила и оштећених зграда.

Више о томе можете прочитати ОВДЕ.

Пашињан нагласио да би поступци Анкаре "могли запалити" читав регион

Турска је обучила и пребацила хиљаде плаћеника у Нагорно-Карабах из региона које је окупирала у северној Сирији, изјавио је јерменски премијер Никол Пашињан.

Turska i Azerbejdžan
Турска и Азербејџан / Извор: Реутерс

- Знамо да је Турска обучила и пребацила хиљаде плаћеника и терориста из окупираних подручја на северу Сирије. Ти плаћеници и терористи данас се боре против Јермена. Многи од њих нису ни знали зашто их је Турска сместила у Азербејџан - рекао је Пашињан у интервјуу за француски лист "Фигаро".

Више о томе можете прочитати ОВДЕ.

Јереван оптужује Баку за употребу касетне муниције

Представник јерменског Министарства одбране Артсрун Хованисјан отпужио је данас Азербејџан да у Нагорно-Карабаху користи касетну муницију.

Он је Фејсбуку објавио фотографије, наводећи да је реч о траговима касетне муниције.

Више о томе можете прочитати ОВДЕ.

Конте: Избећи страна мешања у Нагорно-Карабаху

Италијански премијер Ђузепе Конте упозорио је данас да би страно мешање у подручју Нагорно-Карабаха могло да искомпликује ситуацију и "замрзне" постојећи конфликт Јерменије и Азербејџана, преноси АНСА.

Конте је у оквиру другог дана заседања Европског савета рекао да је неопходно избећи спиралу насиља на кавкаској територији.

Giuseppe Conte
Giuseppe Цонте / Извор: Реутерс

- Ако желимо деескалацију, сви укључени у конфликт морају избећи спиралу насиља и војних сукоба који никоме не доносе корист и морамо избећи стране интервенције које могу да искомпликују ситуацију и замрзну конфикт - навео је Конте, отварајући други дан Самита.

Јерменија и Азербејџан обновили су ратна дејства једни против других у недељу, 27. септембра на подручју Нагорно-Карабаха које по међународном праву припада територији Азербејџана, али је насељено етничком јерменском већином.

Две "ладе" преживљавају азербејџанске пројектиле

На снимку се види како, на свега метар, од аутомобила све лети у ваздух, али возач наставља да тутњи даље као да се ништа није догодило. Одмах потом још један пројектил удара, и прави рупу на путу, али је лада већ далеко.

Који секунд касније камере су снимиле нову експлозију, а потом из дима излеће "нива", такође неоштећена и наставља да крстари друмом.

Више о томе можете прочитати ОВДЕ.

Јереван спреман да сарађује са ОЕБС-ом о Карабаху

Јереван је спреман да сарађује са Минском групом ОЕБС-а на обнављању прекида ватре у Карабаху, наводи се у саопштењу јерменског Министарства спољних послова.

Rat između Azerbejdžana i Jermenije
Рат између Азербејџана и Јерменије / Извор: Реутерс

- Јерменија се и даље придржава мирног решавања сукоба у Нагорно-Карабаху. Наставићемо да се одлучно одупиремо агресији на Арцах, док ћемо истовремено бити спремни да сарађујемо са копредседавајућима Минске групе ОЕБС-а на обнављању режима прекида ватре, успостављеног 1994-1995 - наводи се у саопштењу Министарства.

Више о томе можете прочитати ОВДЕ.

Још 54 војне жртве у Нагорно-Карабаху

Министарство одбране одвојеног региона Нагорно-Карабах известило је данас о још 54 војне жртве, чиме је укупни број погинулих у овој области достигао 158, јавио је Интерфакс.

Портпарол јерменског Министарства одбране Шушан Степањан изјавио је да су сукоби настављени и јутрос и да су јерменске противваздушне снаге обориле авион и дрон азербејџанског ваздухопловства. Портпарол је рекао да су летелице оборене у 7.55 часова у североистичном делу Нагорно-Карабаха.

Rat između Azerbejdžana i Jermenije
Рат између Азербејџана и Јерменије / Извор: Реутерс

- Борбе се настављају дуж читаве линије фронта. Непријатељ није успео да се пробије кроз линију фронта у неколико праваца - изјавио је Степањан.

Више од 300 радикалних исламиста стигло из Сирије, преко турског Газијантепа, у зону сукоба

Француски председник Емануел Макрон изјавио је данас да је његова земља потврдила да је више од 300 радикалних исламиста стигло из Сирије, преко турског Газијантепа, у зону сукоба у Нагорно-Карабаху.

- Понашање Турске није достојно једне државе чланице НАТО и сматрамо да су такве акције потпуно неприхватљиве. У овом случају, црвена линија је већ пређена - рекао је Макрон, обраћајући се новинарима након првог дана самита ЕУ у Бриселу.

Више о томе можете прочитати ОВДЕ.

Премијер Јерменије: Из Нагорно-Карабаха се морају протерати сиријски плаћеници

Премијер Јерменије Никол Пашињан је током телефонског разговора са саветником председника САД за националну безбедност Робертом О' Брајаном изјавио да је неопходно протерати сиријске плаћенике из зоне сукоба у Нагорно-Карабаху, саопштила је прес-служба јерменске владе.

Nikol Pašinjan
Никол Пашињан / Извор: Профимедиа

- Током разговора, Пашињан је говорио о умешаности Турске у борбена дејства и томе да је Турска распоредила сиријске плаћенике и терористе у Азербејџану. Премијер је истакао да је неопходно протерати плаћенике и терористе из региона, без чега је прекид ватре немогућ - наводи се на сајту владе.

Више о томе можете прочитати ОВДЕ.

Министарство одбране Азербејџана објавило је снимак напада на јерменске војнике и војну технику

Министарство није навело место ни време када је напад извршен.

Јерменија покушава да пребаци рањене француске новинаре у Јереван

Портпаролка Министарства спољних послова Јерменије Ана Нагдала саопштила је да се ради на пребацивању француских новинара, који су јуче рањени током борби у Нагорно-Карабаху, у Јереван.

Francuski novinari
Француски новинари / Извор: Реутерс

- Ради се на томе да се рањени француски новинари пребаце у Јереван - саопштила је портпаролка, не наводећи друге детаље.

Више о томе можете прочитати ОВДЕ.

Јереван први пут употребио моћни ПВО у одбрани од Азербејџана

Јерменска војска је распоредила руске ПВО системе С-300 како би заштитила територијални интегритет земље.

Баку је синоћ испалио две ракете у правцу јерменског града Абовиан, који се налази у близини Јеревана, али је С-300 успео успешно да их пресретне и уништи.

Више о томе можете прочитати ОВДЕ.

Уништен азербејџански хеликоптер у Карабаху

Јерменско Министарство одбране објавило је снимак наводног уништавања хеликоптера Оружаних снага Азербејџана.

Министарство је саопштило да су хеликоптер у четвртак обориле снаге Армије одбране Карабаха.

Више о томе можете прочитати ОВДЕ.

Европска унија позива на прекид насиља у Карабаху

Европска унија позива на хитан прекид ескалације ситуације у Нагорно-Карабаху и повратак на политички дијалог, изјавио је председник Европског савета Шарл Мишел након првог дана самита Европске уније.

- Позивамо на тренутни прекид борбених дејстава, предузимамо све заједничке напоре са другим међународним снагама за обнављање политичког дијалога у оквиру Минске групе ОЕБС-а. То је једини начин да се заустави насиље - рекао је Мишел.

Šarl Mišel
Шарл Мишел / Извор: Реутерс

Ситуација у Нагорно-Карабаху ескалирала је крајем септембра. Баку и Јереван међусобно се оптужују за избијање сукоба.

Више о томе можете прочитати ОВДЕ.

Јерменија: Уништили смо азербејџански авион и дрон

Портпаролка јерменског Министарства одбране Шушан Степањан саопштила је да су јерменске снаге уништиле у Карабаху авион и беспилотну летелицу азербејџанског ратног ваздухопловства.

- Данас су у 7.55 (5.55 по средњоевропском времену) јединице јерменских снага ПВО у североисточном правцу контакт линије обориле један непријатељски авион и беспилотну летелицу - написала је Степањанова на Фејсбуку.

Она је навела да се борбена дејства настављају дуж целе линије фронта.

- Покушаји непријатеља да пробије одбрану наших трупа били су осујећени - додала је портпаролка.

КРВАВА ОСВЕТА ИЗРАЕЛА Најмање 100 МРТВИХ и стотине рањених у ракетном нападу на Либан, људи позвани да напусте своје домове - објављени снимци (ВИДЕО)
Liban

КРВАВА ОСВЕТА ИЗРАЕЛА Најмање 100 МРТВИХ и стотине рањених у ракетном нападу на Либан, људи позвани да напусте своје домове - објављени снимци (ВИДЕО)

23.09.2024. 14:06
НА МАЊЕ ОД 400 КМ ОД БЕОГРАДА НАСТАЈЕ НОВА ДРЖАВА! Да ли је ово порука за цео свет? "Ми то заслужујемо"
edi rama

НА МАЊЕ ОД 400 КМ ОД БЕОГРАДА НАСТАЈЕ НОВА ДРЖАВА! Да ли је ово порука за цео свет? "Ми то заслужујемо"

23.09.2024. 13:05
ХОРОР У ВРТИЋУ: Васпитачици претио ножем па захтевао да дође полиција - наводно узео је за таоца?!
Policija

ХОРОР У ВРТИЋУ: Васпитачици претио ножем па захтевао да дође полиција - наводно узео је за таоца?!

23.09.2024. 12:33
СМРТОНОСНА ХЕМИКАЛИЈА СВЕ ЧЕШЋА КОД МЛАДИХ: Отац преминулог младића изнео потресне детаље о смрти сина, све је кренуло преко интернет странице
hitna pomoć

СМРТОНОСНА ХЕМИКАЛИЈА СВЕ ЧЕШЋА КОД МЛАДИХ: Отац преминулог младића изнео потресне детаље о смрти сина, све је кренуло преко интернет странице

23.09.2024. 11:16
КРВАВА ОСВЕТА ИЗРАЕЛА Најмање 100 МРТВИХ и стотине рањених у ракетном нападу на Либан, људи позвани да напусте своје домове - објављени снимци (ВИДЕО)
Liban

КРВАВА ОСВЕТА ИЗРАЕЛА Најмање 100 МРТВИХ и стотине рањених у ракетном нападу на Либан, људи позвани да напусте своје домове - објављени снимци (ВИДЕО)

23.09.2024. 14:06
ДА ЛИ ОСУМЊИЧЕНИ ЗА УБИСТВО ДАНКЕ ИЗЛАЗЕ НА СЛОБОДУ? Време цури, тела нигде а остало је још само ТРИ ДАНА до кључне одлуке
Danka Ilić

ДА ЛИ ОСУМЊИЧЕНИ ЗА УБИСТВО ДАНКЕ ИЗЛАЗЕ НА СЛОБОДУ? Време цури, тела нигде а остало је још само ТРИ ДАНА до кључне одлуке

23.09.2024. 13:53
САСЛУШАН ВОЗАЧ ОКЛОПНОГ ВОЗИЛА које је учествовало у ТРАГЕДИЈИ КОД УШЋА: Ево шта је Виши суд одлучио и за шта ће га теретити
Tragedija kod Ušća

САСЛУШАН ВОЗАЧ ОКЛОПНОГ ВОЗИЛА које је учествовало у ТРАГЕДИЈИ КОД УШЋА: Ево шта је Виши суд одлучио и за шта ће га теретити

23.09.2024. 13:30
МОНСТРУОЗНО УБИСТВО ДЕВОЈЧИЦЕ (16) У РИПЊУ ШОКИРАЛО ЈЕ СРБИЈУ Осумњичени напао и њену породицу, а сада се износе ЗАВРШНЕ РЕЧИ на суђењу
Policija

МОНСТРУОЗНО УБИСТВО ДЕВОЈЧИЦЕ (16) У РИПЊУ ШОКИРАЛО ЈЕ СРБИЈУ Осумњичени напао и њену породицу, а сада се износе ЗАВРШНЕ РЕЧИ на суђењу

23.09.2024. 13:18
САСЛУШАН ВОЗАЧ ОКЛОПНОГ ВОЗИЛА које је учествовало у ТРАГЕДИЈИ КОД УШЋА: Ево шта је Виши суд одлучио и за шта ће га теретити
Tragedija kod Ušća

САСЛУШАН ВОЗАЧ ОКЛОПНОГ ВОЗИЛА које је учествовало у ТРАГЕДИЈИ КОД УШЋА: Ево шта је Виши суд одлучио и за шта ће га теретити

23.09.2024. 13:30
НА МАЊЕ ОД 400 КМ ОД БЕОГРАДА НАСТАЈЕ НОВА ДРЖАВА! Да ли је ово порука за цео свет? "Ми то заслужујемо"
edi rama

НА МАЊЕ ОД 400 КМ ОД БЕОГРАДА НАСТАЈЕ НОВА ДРЖАВА! Да ли је ово порука за цео свет? "Ми то заслужујемо"

23.09.2024. 13:05
ДА ЛИ ОСУМЊИЧЕНИ ЗА УБИСТВО ДАНКЕ ИЗЛАЗЕ НА СЛОБОДУ? Време цури, тела нигде а остало је још само ТРИ ДАНА до кључне одлуке
Danka Ilić

ДА ЛИ ОСУМЊИЧЕНИ ЗА УБИСТВО ДАНКЕ ИЗЛАЗЕ НА СЛОБОДУ? Време цури, тела нигде а остало је још само ТРИ ДАНА до кључне одлуке

23.09.2024. 13:53
СТРАВИЧНА НЕСРЕЋА КОЈА ЈЕ ОДНЕЛА ПЕТ ЖИВОТА - Цела Србија тугује након СТРАШНЕ ТРАГЕДИЈЕ код Ушћа, очајне породице настрадалих : "СРЦЕ НАМ СЕ ЦЕПА!"
stradala porodica kod Ušća

СТРАВИЧНА НЕСРЕЋА КОЈА ЈЕ ОДНЕЛА ПЕТ ЖИВОТА - Цела Србија тугује након СТРАШНЕ ТРАГЕДИЈЕ код Ушћа, очајне породице настрадалих : "СРЦЕ НАМ СЕ ЦЕПА!"

23.09.2024. 10:01