ДОЛАЗЕ ТИ ГОСТИ, А НЕМАШ НИШТА СЛАТКО КОД КУЋЕ? Припреми ЧОКОЛАДНУ торту за пола сата! (РЕЦЕПТ)
Уживаћеш у сваком залогају.
Увек је добро време за чоколаду, а многима је чоколадна торта омиљени слаткиш.
Потребно вам је:
ПОРТО CARRAS РЕСОРТ СЛОБОДАН ВЕЋ ОД СУТРА ПО ЕКСТРЕМНО НИСКИМ ЦЕНАМА!!
ДА ЛИ СТЕ ПРОБАЛИ СЕНДВИЧЕ СА ТИКВИЦАМА? ОВО је најједноставнији начин ПРИПРЕМЕ - УКУС ће вас одушевити!
(за бисквит)
- 4 јајета;
- 4 кашике глатког брашна;
- пола прашка за пециво;
- 100 г чоколаде за кување;
- 100 г шећера;
- 200 г маслаца.
МАЛА ОД СКАНДАЛА БЕЗ ТРУНКЕ ШМИНКЕ! Карлеуша снимком ЗАПАЛИЛА Инстаграм! Коментари само ПЉУШТЕ! (ВИДЕО)
(за фил)
- 500 мл слатке павлаке;
- 250 г чоколаде за кување.
Припрема:
Просејте брашно помешано с прашком за пециво у дубљој чинији. На пари отопите маслац и чоколаду, па раздвојте беланце и жуманце. У дубљој посуди измиксајте жуманца са шећером, додајте им отопљени маслац и чоколаду, промешајте, па додајте просејано брашно с прашком за пециво. У другој посуди направите шне од беланаца, па пажљиво шпатулом умешајте шне у чоколадну смесу.
Калуп за торту пречника 23-24 цм обложите папиром за печење, па излијте припремљену смесу. Смесу можете пећи у четвртастом калупу величине 35×24 цм. Ставите да се пече у претходно загрејаној рерни на 180°Ц и пеците око 20 минута.
ПОЗНАТА ГЛУМИЦА АБОРТИРАЛА ДВА ПУТА и каже да се НИМАЛО не каје због тога! Њене речи наишле на ОСУДУ јавности
СЛИКОМ ШОКИРАЛА СВЕ! Да ли сте знали да најпознатија старлета има ФАЛИНКУ на телу?! Није потпуно САВРШЕНА?!
Направите фил тако што ћете чоколаду ситно исецкати, а слатку павлаку загрејати до тачке врења. Загрејану слатку павлаку прелијте преко чоколаде па промешајте.
Печену подлогу избодите виљушком и прелијте топлим филом (треба да буде доста течан). Оставите да се охлади на собној температури, па потом колач добро охладите у фрижидеру и тек онда скините обруч, ако сте га пекли као торту.