Рецепт за печени кромпир који је "срушио" интернет: После овог други начин ти неће пасти на памет
16.01.2021.
18:18
Коментари (0)
Укус који осваја.
Рецепт за печени кромпир одушевио је све оне који су га испробали, али и оне који су само погледали видео - јер изгледају преукусно.
Младић је узео неколико кромпира, исекао их на комаде и ставио у хладну воду. Тврди да, ако их ставите у већ прокључалу, унутрашњост може остати сирова док ће се спољни део претворити у кашу.
Овако се скувају равномерно. Док се кувају треба додати већу количину соли.
Сваког јутра узми кашику овог МАГИЧНОГ УЉА на празан стомак: ПРЕПОРОДИЋЕШ ОРГАНИЗАМ И СМРШАЋЕШ БРЗО
Сваког јутра узми кашику овог МАГИЧНОГ УЉА на празан стомак: ПРЕПОРОДИЋЕШ ОРГАНИЗАМ И СМРШАЋЕШ БРЗО
"Мој дечко не жели да спава са мном јер му СМЕТА МОЈА ТЕЖИНА, а од недавно ради и ОВО"
"Мој дечко не жели да спава са мном јер му СМЕТА МОЈА ТЕЖИНА, а од недавно ради и ОВО"
Супруга му се пожалила да мора да очисти четке за шминку, онда их је он ставио у МАШИНУ ЗА ПРАЊЕ СУЂА
Супруга му се пожалила да мора да очисти четке за шминку, онда их је он ставио у МАШИНУ ЗА ПРАЊЕ СУЂА
- Нећете појести сву со, али вода треба бити јако слана како би кромпири добили на укусу. Они ће упити мањи део - каже.
Добро исцедите кромпире и промешајте их кашиком како бисте их лагано згњечили, па их ставите на плех за печење - који сте претходно загрејали. Овај корак није обавезан, али Џереми каже да може скратити време печења. Он користи уље авокада или пачју маст и доста зачина - ружмарин, паприку, бели лук у праху, бибер, оригано, тимијан и со.
Пеците их на 230°Ц око 10 минута, док не поприме златну боју и не постану хрскави, преноси Реал Симпле.