Као на сунцу да су се пржиле: Пенасте крофне (РЕЦЕПТ)
Преукусно.
Љубитељи крофни, ово је прави рецепт за вас.
Ако видите ово када ОТВОРИТЕ ЛУБЕНИЦУ, ОДМАХ СВЕ БАЦИТЕ! Ни случајно је немојте јести
Више од свих осталих кућних послова: Прање судова уноси нервозу
Чоколадни доручак из снова: Енергија за читав дан! (РЕЦЕПТ)
- 20 гр квасца
- 100 мл млека
- 100 мл воде
- брашно
- 2 јаја
- 1 кашичица шећера
- мало соли
- корица лимуна
- уље
У млакој води потопити квасац, додати јаја па измутити жицом. затим млако млеко, корица лимуна и пола брашна преко њега со. Изједначити па додати још мало брашна да се не лепи да тесто буде мекше него за хлеб.
Добро израдити руком покрити да одмори 30 минута покривено..Истрести на сто и развити за цм дебљине. Ја сам вадила мала срца пластичним калупом ви можете шта желиите.
На комад пек папира саставити срца формирајући мали крстић а у средину ставит мали круг који извадите чашцом.
Покрити крпом да одморе 15 мин. У дубљу шерпу сипати уље па убацити нараслу крофну заједно са папиром и после пар секунди само га извући испод крофне.
Пржити са једне и са друге стране да порумене на средњој температури. Вадити решетком на папирну салвету.
Посуту ванилин шећером и прах шећером по жељи.
Домаће средство против комараца, мува и крпеља: Проверено делује! (РЕЦЕПТ)
Ево како да кроз неколико кликова направите чоколаду на којој ће писати шта год пожелите
Многима је омиљено пиће: А ефикасно и скида флеке са тканине
Лагани недељни ручак: Пилетина за тиквицама у рерни са павлаком (РЕЦЕПТ)
Уштедите новац: Направите домаћу пасту од само 3 састојка и детаљно очистите купатило