ПОГРЕШНО СПРЕМАМО ПИРЕ КРОМПИР: Један кувар ОТКРИВА тајну САВРШЕНОГ УКУСА - ево где правимо ГРЕШКУ!
Овако нешто сигурно нисте пробали!
Пире кромпир важи за једно од основних, почетничких јела, које би свако требало да уме да направи, а испоставило се да већина нас греши у припреми - један кувар открива и у чему тачно.
ФАНОВИ ЈОЈ СПАСИЛИ ЖИВОТ: Дениз Ричардс није ни знала да је болесна, док није увидела овај ДЕТАЉ!
Стигла је НОВА ХИТ БОЈА: Криси је најбоље носи, а Брук Шилдс је толико КИКСНУЛА да нам је ЖАО
ВАЛЕНТИНО ИЛИ ПРАДА? Обукла је хаљине врхунских дизајнера: Која јој боље стоји? (ФОТО)
Већина нас ће га припремити овако - скуваћемо кромпир, процедити га и додати путер/млеко/сир па онда све сјединити - и због тога једемо безукусни пире.
СТИЛСКИ ТРИК - Како да искомбинујеш јапанке, а да изгледаш као да си сишла са МОДНЕ писте (ФОТО)
Како да сваког дана изгледате скупо - ово је женска цака за "не знам шта да обучем" летње дане
ОСТВАРИЛА ЈОЈ СЕ НАЈВЕЋА ЖЕЉА: Популарна водитеља у ДРУГОМ СТАЊУ - открила ПОЛ БЕБЕ!
- Кромпир има врло деликатан укус, и када га скувате и процедите, па воду баците, са њом сте бацили и укус кромпира - објашњава кувар Тајлер Флоренс.
И зато, саветује он, уместо да кромпир кувамо у води, треба да га кувамо у млеку и путеру. Дакле, исецкан сиров кромпир ставимо у млеко и остале млечне производе са којима иначе припремамо кромпир и пустимо да се све заједно скува, како не бисмо изгубили укус кромпира.