POGREŠNO SPREMAMO PIRE KROMPIR: Jedan kuvar OTKRIVA tajnu SAVRŠENOG UKUSA - evo gde pravimo GREŠKU!
Ovako nešto sigurno niste probali!
Pire krompir važi za jedno od osnovnih, početničkih jela, koje bi svako trebalo da ume da napravi, a ispostavilo se da većina nas greši u pripremi - jedan kuvar otkriva i u čemu tačno.
FANOVI JOJ SPASILI ŽIVOT: Deniz Ričards nije ni znala da je bolesna, dok nije uvidela ovaj DETALJ!
Stigla je NOVA HIT BOJA: Krisi je najbolje nosi, a Bruk Šilds je toliko KIKSNULA da nam je ŽAO
VALENTINO ILI PRADA? Obukla je haljine vrhunskih dizajnera: Koja joj bolje stoji? (FOTO)
Većina nas će ga pripremiti ovako - skuvaćemo krompir, procediti ga i dodati puter/mleko/sir pa onda sve sjediniti - i zbog toga jedemo bezukusni pire.
STILSKI TRIK - Kako da iskombinuješ japanke, a da izgledaš kao da si sišla sa MODNE piste (FOTO)
Kako da svakog dana izgledate skupo - ovo je ženska caka za "ne znam šta da obučem" letnje dane
OSTVARILA JOJ SE NAJVEĆA ŽELJA: Popularna voditelja u DRUGOM STANJU - otkrila POL BEBE!
- Krompir ima vrlo delikatan ukus, i kada ga skuvate i procedite, pa vodu bacite, sa njom ste bacili i ukus krompira - objašnjava kuvar Tajler Florens.
I zato, savetuje on, umesto da krompir kuvamo u vodi, treba da ga kuvamo u mleku i puteru. Dakle, iseckan sirov krompir stavimo u mleko i ostale mlečne proizvode sa kojima inače pripremamo krompir i pustimo da se sve zajedno skuva, kako ne bismo izgubili ukus krompira.