Време је за ЈЕСЕЊУ ТРПЕЗУ: Данас на менију - ПОТАЖ ОД БУНДЕВЕ!
29.10.2020.
22:33
Коментари (0)
Брзо и лако!
Сада је сезона бундева и искористите их максимално за потаж.
Оно што одузме највисе времена у припреми је чишћење бундеве, али ако узмете ножић за гуљење кромпира неће бити тешко.
Потребни састојци:
- 500гр бундеве (једна мања бундева)
- 3 средње шаргарепе
- 1 већи кромпир
- 1 главица црног лука
- 100г павлаке за кување
- Уље
- Со, бибер
- Мало рендане моцареле
Начин припреме:
- Лук исецкати на ребарца, бундеву и кромпир на коцкице, а шагарепу на колутиће.
- Загрејати уље, додати црни лук и динатати пар минута.
- Затим додати бундеву,кромпир и шаргарепу и залити водом толико да прекрије поврће и оставири да се кува док поврће не омекша неких 25 минута.
- Склонити са рингле, па све пропасирати штапним миксером.
- Чорбу вратири на шпорет, додати павлаку, зачине, и кратко прокувати.
- Сервирати са ренданом моцарелом и служити топло.
- Можете додати и печене семенке бундеве по жељи.
Треба ти само једна ХАЉИНА за целу зиму – ПОГЛЕДАЈ КАКВА!
Треба ти само једна ХАЉИНА за целу зиму – ПОГЛЕДАЈ КАКВА!
Ово је 7 основних ПРАВИЛА која МОРАШ ПОШТОВАТИ ако волиш ЧИЗМЕ ИЗНАД КОЛЕНА - Број 1 посебно!
Ово је 7 основних ПРАВИЛА која МОРАШ ПОШТОВАТИ ако волиш ЧИЗМЕ ИЗНАД КОЛЕНА - Број 1 посебно!