САВРШЕНА ЛЕЊА ПИТА! Колач који је БОЉИ од сваке торте! ЛАГАНО се прави а НИКАД УКУСНИЈИ!
Ова посластица је многима омиљена!
Лења пита на овај начин је савршено мека и издашна. Одушевићете се лакоћом припреме.
ДОРУЧАК ЈЕ НАЈВАЖНИЈИ ОБРОК У ТОКУ ДАНА! Ево које ТРИ ВРСТЕ јела су изузетно ШТЕТНЕ! (ФОТО)
ТРОПСКА ЛИМУНАДА: Савршено освежење за вреле летње дане!
Потребно је:
- 4 јаја
- 100 гр масти
- 100 гр маргарина
- 150 гр прах шећера
- 1 прашак за пециво
- корица лимуна
- 2 ванилин шећера
- 200 гр брашна
- 1 шољица млека
- 600 гр ренданих јабука
- шећер за јабуке по жељи
- 100 гр млевених ораха
- мало цимета
БРЗИНСКО МРШАВЉЕЊЕ: Четири чаја КОЈИ су НАЈБОЉИ избор када сте на ДИЈЕТИ!
ЗЛАТНО МЛЕКО ДИЖЕ ИЗ МРТВИХ: Пробајте ОВАЈ рецепт за којим су Руси ПОЛУДЕЛИ!
Припрема:
Умутити маст и маргарин са прах шећером пенасто, па додати јаја и њих заједно умутити, додати брашно са прашком за пециво млеко, орах и корицу лимуна, све лепо изједначити.
Јабуке изрендати додати шећер, оставити да мало стоји па исцедити сок , додати мало цимета и ванилин шећер.
У подмазан плех ставити и распоредити пола теста, а преко ставити јабуке и преко јабука другу половину теста и лепо изравнати.
Пећи на 190 степени 40 минута. Посути прах шећером замирисан ванилин шећером.
УБЕРИТЕ ОВУ ВОЋКУ: Она је НАЈБОЉИ природни ЛАКСАТИВ а тек да видите колико је ДОБРА за КОЖУ