Парадајз ЧОРБА са кромпиром и месом прија СТОМАКУ и греје тело - ЗДРАВ и укусан оброк идеалан за хладније дане
Ова чорба није само укусна, већ је и богата хранљивим састојцима који умирују стомак и помажу да се осећате сити и задовољни.
Нема ничег бољег од тањира топле, мирисне чорбе која вас греје изнутра, нарочито током хладнијих дана.
Парадајз чорба са кромпиром и месом савршен је избор за оне тренутке када вам треба нешто хранљиво, а истовремено лагано и здраво. Ова чорба није само укусна, већ је и богата хранљивим састојцима који умирују стомак и помажу да се осећате сити и задовољни.
Сочни парадајз, кремасти кромпир и месо које се топи у устима стварају савршен спој који чини ову чорбу неодољивом. Идеална је за породичне ручкове, а још је лепша када је уживате уз драге људе, у топлини свог дома.
У наставку, откријте како да припремите ову једноставну, а здраву чорбу која ће обогатити сваки оброк.
Састојци
комад говеђег меса (или пилећег)
мало уља
главица црног лука
једна или пар шаргарепи
зелен
першун
лист целера
вегета
со
млевени бибер
ловор
пар кромпира
кувани парадајз
мало брашна
алева паприка
Припрема
Ситно исецкати главицу црног лука, једну или више шаргарепа као и зелен, затим ситно исецкати першун и лист целера уколико га имате па све то продинстати на уљу и по потреби додавати по мало воде.
На комадиће исецкати месо па додати поврћу да се и оно мало продинста. За ову чорбу најбоље је користити говеђе месо а може проћи и пилетина. Количина меса зависи од вас.