Рецепт за ПОСНО ЈЕЛО из бакине кухиње - Најукуснији КРОМПИР прави се на овај начин, тајна је у мешавини зачина (ВИДЕО)
03.11.2023.
07:44
Коментари (0)
Често ћете га правити овако, одушевиће вас!
Данас вам представљамо рецепт за кромпир из бакине кухиње.
Потребно је:
- 500 гр кромпира
- мало соли или сувог зачина
- млевени бибер
- 2-3 чена белог лука
- мало млевене паприке
- шољица опраног пиринча
- уље
Јесте ли чули за МИКРОБИЉЕ? Од обичне БУНДЕВЕ направите МОЋНУ ХРАНУ која је толико ЗДРАВА да помаже и код НАЈТЕЖИХ БОЛЕСТИ
Јесте ли чули за МИКРОБИЉЕ? Од обичне БУНДЕВЕ направите МОЋНУ ХРАНУ која је толико ЗДРАВА да помаже и код НАЈТЕЖИХ БОЛЕСТИ
НЕ ДОЗВОЛИТЕ ДА ВАМ МОЗАК БУДЕ ЛЕЊ! Решите ОВАЈ једноставни ТЕСТ и сазнајте на чему сте
НЕ ДОЗВОЛИТЕ ДА ВАМ МОЗАК БУДЕ ЛЕЊ! Решите ОВАЈ једноставни ТЕСТ и сазнајте на чему сте
Припрема:
Кромпир исећи на листиће, посути зачином, или само посолити, додати паприку, млевени бибер и изгњечен бели лук. Све изједначити, исећи лук на листиће, као и парадајз, посолити. У подмазану тепсију на дно ставити пола кромпира па лук и парадајз одозго опран пиринач, одозго покрити са остатком кромпира. Мало поуљити па пећи на 210 степени Ц 30-40 минута. Служити топло.
Цео рецепт на видеу.