ПРОСТО ЋЕТЕ ИХ ОБОЖАВАТИ: Безглутенске палачинке којима нећете одолети!
Лако и једноставно, а укусно.
Све је више особа које су интолерантне на глутен, али ако изузмемо то, свакако је далеко здравија опција да слаткиш направите без глутена.
Откривамо вам рецепт који ћете обожавати.
Шта заправо гоји код газираних пића - шећер или мехурићи?
Састојци који су вам потребни:
– 60г просеног брашна
– 60г интегралног хељдиног брашна
– 300мл млаке воде
– 1 цело јаје
– кашика кокосовог уља
– кашичица соде бикарбоне
– кашика лимуновог сока
ВЕЋ ОСАМ ГОДИНА: Проглашена најбоља дијета на свету!
БЕСПЛАТАН ЛЕК: Ево како ЗАГРЉАЈ утиче на наше здравље!
А припрема се овако...
Прво помешакте све суве састојке (брашно, со и соду), затим додајте јаје, кокосово уље и лимунов сок и миксером умутите. Постепено додајте млаку воду при чему константно мешајте. константно миксајући. Смеса не би требало да буде ни превише густа ни превише ретка. Пре печења обавезно подмажите тигањ кокосовим уљем, најбоље четкицом.
Фил можете припремити по жељи (мед, пасирано или свеже воће, а увек можете да се одлучите и за слану опцију).