Шницле на Бака Јелин начин су ПРОВЕРЕНО ПРЕУКУСНЕ! Постоје многи РЕЦЕПТИ, али ни један не даје овако СОЧНО МЕСО
Узимајући нас кроз време и враћајући нас у топлу атмосферу породичне кухиње, представљамо вам рецепт за шницле по јединственом приступу баке Јеле
Уживајте у укусном оброку без дуготрајног припремања! Ове ароматичне пилеће шницле су спремне за свега 20 минута, а њихов богат укус ће вас освојити. Сазнајте како једноставно припремити ово јело које ће одушевити ваше непце.
Ни једна ПЕКАРА нема овакве ЛЕПИЊЕ! Бака Јела доноси РЕЦЕПТ за НАЈМЕКАНИЈЕ и НАЈУКУСНИЈЕ ПОГАЧИЦЕ, а у овоме је ТАЈНА!
НЕ БАЦАЈТЕ стари хлеб - Пита са шунком је одличан избор за ДОРУЧАК или вечеру, једноставно и УКУСНО
Састојци:
- 3 чена издробљеног белог лука
- 1 кашика уља
- 1 кашичица зачина за месо
- 1 кашика соја соса
- Сецкани рузмарин
- 500 гр пилећих шницли
- Још мало уља
Припрема:
Припрема Маринаде: У посуди издробите 3 чена белог лука, додајте 1 кашику уља, 1 кашичицу зачина за месо, 1 кашику соја соса и сецкани рузмарин. Добро измешајте ове састојке како бисте формирали укусну маринаду.
Припрема Шницли: Шницле излупајте, посолите их, а затим их уваљајте у припремљену маринаду. Осигурајте да свака шницла буде добро обложена маринадом. Покријте посуду и оставите је у фрижидеру најмање 30 минута како би се укуси сјединили.
Припрема Алуминијумске Фолије: На већој рингли шпорета, мало премазујте алуминијумску фолију уљем и савијте ивице како бисте формирали правоугаоник.
Пржење Шницли: На средње јакој ватри, ставите припремљену алуминијумску фолију на шпорет и пржите шницле по 10 минута са сваке стране или док не постану сочне и златно смеђе боје.
Сервирање: Скините шницле с ватре и сервирајте их топле. Уживајте у сваком сочном залогају овог брзог и укусног јела.
Савет:
Да бисте додали додатну свежину, послужите шницле уз сезонску салату или кувано поврће по избору.
Сада имате укусну опцију која ће вас брзо задовољити без губљења времена у кухињи. Ове ароматичне пилеће шницле су идеалне за све који желе укусно јело без дуготрајне припреме. Уживајте!