Šnicle na Baka Jelin način su PROVERENO PREUKUSNE! Postoje mnogi RECEPTI, ali ni jedan ne daje ovako SOČNO MESO
Uzimajući nas kroz vreme i vraćajući nas u toplu atmosferu porodične kuhinje, predstavljamo vam recept za šnicle po jedinstvenom pristupu bake Jele
Uživajte u ukusnom obroku bez dugotrajnog pripremanja! Ove aromatične pileće šnicle su spremne za svega 20 minuta, a njihov bogat ukus će vas osvojiti. Saznajte kako jednostavno pripremiti ovo jelo koje će oduševiti vaše nepce.
Ni jedna PEKARA nema ovakve LEPINJE! Baka Jela donosi RECEPT za NAJMEKANIJE i NAJUKUSNIJE POGAČICE, a u ovome je TAJNA!
NE BACAJTE stari hleb - Pita sa šunkom je odličan izbor za DORUČAK ili večeru, jednostavno i UKUSNO
Sastojci:
- 3 čena izdrobljenog belog luka
- 1 kašika ulja
- 1 kašičica začina za meso
- 1 kašika soja sosa
- Seckani ruzmarin
- 500 gr pilećih šnicli
- Još malo ulja
Priprema:
Priprema Marinade: U posudi izdrobite 3 čena belog luka, dodajte 1 kašiku ulja, 1 kašičicu začina za meso, 1 kašiku soja sosa i seckani ruzmarin. Dobro izmešajte ove sastojke kako biste formirali ukusnu marinadu.
Priprema Šnicli: Šnicle izlupajte, posolite ih, a zatim ih uvaljajte u pripremljenu marinadu. Osigurajte da svaka šnicla bude dobro obložena marinadom. Pokrijte posudu i ostavite je u frižideru najmanje 30 minuta kako bi se ukusi sjedinili.
Priprema Aluminijumske Folije: Na većoj ringli šporeta, malo premazujte aluminijumsku foliju uljem i savijte ivice kako biste formirali pravougaonik.
Prženje Šnicli: Na srednje jakoj vatri, stavite pripremljenu aluminijumsku foliju na šporet i pržite šnicle po 10 minuta sa svake strane ili dok ne postanu sočne i zlatno smeđe boje.
Serviranje: Skinite šnicle s vatre i servirajte ih tople. Uživajte u svakom sočnom zalogaju ovog brzog i ukusnog jela.
Savet:
Da biste dodali dodatnu svežinu, poslužite šnicle uz sezonsku salatu ili kuvano povrće po izboru.
Sada imate ukusnu opciju koja će vas brzo zadovoljiti bez gubljenja vremena u kuhinji. Ove aromatične pileće šnicle su idealne za sve koji žele ukusno jelo bez dugotrajne pripreme. Uživajte!